Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XBOX ONE vs PS4

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doskonale zdaje sobie sprawe z tego, że ps4 jest lepszy, mówie to koledze w klasie, a on i tak twierdzi, że Xbox one jest tą lepszą konsolą, nie wiem jak go przekonać do mojego zdania, on jest zagorzałym fanem xboxa 360. Macie jakieś pomysły na argumenty?

finalrender.png

Opublikowano

Dla każdego co innego się liczy, on lubi XBoxy i dlatego XO będzie dla niego lepsze :3

Opublikowano

Poco chcesz przekonać kolegę do swojego gustu ?

Każdy ma prawo do czegoś innego, kolega może od początku miał Xboxa i do końca z nim zostanie, poco mu napierdalać do głowy swoje racje ?

Taki przykład z życia, fani samochodów VW i fani Hondy, jedni na drugich dissują i przekonują do swoich racji, jedna strona mówi, że hondy to kosiarki etc, a drudzy, że samochody marki VW to wieśwageny, co poradzić.

; *

Opublikowano

Kurwa, każdy ma inny gust a w ogóle to Xbox jest lepiej wykonany od Play Station ... Microsoft > Sony

Opublikowano

Kurwa, każdy ma inny gust a w ogóle to Xbox jest lepiej wykonany od Play Station ... Microsoft > Sony

Argumenty proszę. Aktualnie wszystkie rzeczy pokazane przez konsolę pokazują, że XO to nie wypał.

Opublikowano

Od siebie - PS4. Według mnie o wiele lepsze i bardziej opłacalne, raz czytałem nawet taki artykuł porównujący w CD-Action,

wyszło tak samo z PS4, jest o wiele lepsze.

Opublikowano

Dlaczego zakładacie takie tematy?

Dobrze wiecie że zaraz zleci się tona ludzi typu "XBO TO GUWNO PS4 RLZ HOOY WAM W PUPE"

Po premierze wszystko się okaże.

Wszyscy mówią że x one to gunwo a nawet nie wyszedł.

To tak jak bym powiedział że GTA 7 jest do dupy.

graphic.png

Opublikowano

@ Tylko że o obu konsolach wiemy już praktycznie wszystko. I już było wiadomo na starcie że XBOX ONE będzie gorszy od PS 4.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Argumenty proszę. Aktualnie wszystkie rzeczy pokazane przez konsolę pokazują, że XO to nie wypał.

Akurat nie wiadomo jak XO i jak PS4 bo jeszcze nikt ich nie zakupił :D

Chodziło mi o Xboxa 360 vs PS3

Są spekulacje :D

Opublikowano

Jak można mówić, że coś jest lepsze tylko dlatego, że się to lubi?

Wymień mu jakie możliwości ma ps4 np jakie gry pociągnie ile giga itd.. potem niech on wymieni jakie możliwości ma xbox one dokładnie... wtedy japa mu się zamknie.

Opublikowano

@ Tylko że o obu konsolach wiemy już praktycznie wszystko. I już było wiadomo na starcie że XBOX ONE będzie gorszy od PS 4.

Ale nie wiadomo czy w czasie premiery nagle się wszystko nie zmieni.

graphic.png

Opublikowano

W xo bedzie wszyszto w chmurze a wiec chujowo nie możesz pożyczyć gry kumplowi itd -.- ps4 ma też o troszkę lepsze parametry

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

W xo bedzie wszyszto w chmurze a wiec chujowo nie możesz pożyczyć gry kumplowi itd -.- ps4 ma też o troszkę lepsze parametry

Nie dawno słyszałem, że można odsprzedawać gry... więc to raczej nie trzyma się kupy..

Opublikowano

Temat nie ma sensu.. Wpytujesz nas co sie nam bardziej podoba... Jakim cudem mamy to sprawdzić gdy jeszcze ani tegi ani tamtego nie ma

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Jak dla mnie to żadna z konsol, dlaczego?

Zwykłe wyciąganie pieniędzy od ludzi + dodajmy do tego ceny gier. Ale osobiście uważam, że Xbox ma lepsze exclusivy niż PS, ale nie zdecyduje się na kupno żadnej z konsol. PC Fanboy deal with it.

Opublikowano

Tak jak @UP ja też nie wybrałbym żadnej konsoli, bo drogie to i jeszcze trzeba płacić za gry. Wole PC lub ewentualnie PS2.

Ale jeśli wybierać to PS4 jest lepszy.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ja w sumie tak samo jak wyżej

Za cenę nowej generacji masz komputer który potem rozbudujesz.

Póki cena nie spadnie do 900zł konsola wg mnie nie opłacalna (każda)

graphic.png

Opublikowano

Ja w sumie tak samo jak wyżej

Za cenę nowej generacji masz komputer który potem rozbudujesz.

Póki cena nie spadnie do 900zł konsola wg mnie nie opłacalna (każda)

Do dziś, cena proporcjonalna zestawu Xboxa z paroma grami wynosi 1100 - 1500 zł. Przynajmniej u mnie tak w Empiku jest.

Opublikowano

nastawienia swojego kolegi nie zmienisz bo ty go postrzegasz jako zagorzałego fana xboxa i on ciebie też tak widzi tylko że ps.

mam xboxa i według mnie jest lepszy od ps. ładny wygląd, dobry pad, dużo gier i fajny kinect.

każdy ma inne gusta i co innego lubi. daj mu spokój to jego pieniądze i niech kupi co chce

@DesoPl gry na konsolę są droższe ponieważ konsole są tańsze od pc. a gry na pc są tańsze bo pc jest droższy od konsoli.tak to działa

ps. zanim będziesz mówił co jest lepsze to sprawdź i dopiero mów i doradzaj.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

XO maiło wybór albo dać w pełni działającą konsolę do wszystkich krajów ale nie Microsoft zjebał sprawe idał amerykańcą ten shit a na Polskę i inne kraje ma wyjebane i zablokował ten ujowy chlebak

więc według mnie Sony jest lepszy i ogólnie konsola do gier to konsola do gier a nie jak w XO najebane zbędnych funkcji

Opublikowano

Popatrz no - podaj mu jakieś argumenty ale i tak wiem, że mu nie wytłumaczysz, bo nawet jak XO jest gorszy, to dla niego jest lepszy ;) Każdy ma inny gust xD

Ja od zawsze używałem PS'ów - od samego początku, odkąd zrobili pierwszą taką konsolę, potem miałem wybór kupić PS3 czy Xbox'a 360, to tak dla "zmiany" wybrałem XBOX'a, chociaż w sumie mogłem kupić PS'a - według mnie jest po prostu lepszy i mnie nie przekonasz do tego, że Xbox jest najlepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...