Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Freeze, lag, bug lobby

Coalia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, mam bardzo poważny problem z lolem. Mianowicie jak jestem w lobby w trybie normalnym draftowym, bądź rankedowym bardzo często wszystko sie zatrzymuje, nie widzę banów, picków, niczego, tak, jakby wszystko się zatrzymało. :s Załączam screena, żebyście mogli zobaczyć. Co robić? Wczoraj oczyściłam kompa z wirusów i nic. Format odpada.
Jak jakoś uda mi się wejść do gry to wszystko jest normalnie, stałe fpsy, brak lagów.~
Opublikowano

Zaraz zaraz, bo troche tutaj nie rozumiem. Chodzi Ci o to, że nie możesz nic wybrać? Musisz czekać na swoją kolej wybierania, aby wszystko zostało odblokowane i mógłbyś wybrać swoją postać+skin. :)

8372383248.png
Opublikowano

Też tak wiele razy miałem i po napisaniu do supportu odpowiedzieli, że to problem mojego komputera chociaż tak jak ty w grze 0 lagow i fpsy stałe. Napisali mi że dzieje się tak gdy mamy lobby i odłączy nam internet wtedy ono się tak jakby buguje. Nic nie poradzisz ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...