Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

leczenie czy zwinka

Juri.

Leczenie czy zwinność  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Leczenie czy zwinno??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kilka ku i będę miał te 2 skile na G i tu moje pytanie. Co mi się bardziej na P przyda? Nie stać mnie aby jednocześnie 2 skille wbijać.

Leczyć dużo i 100% na usunięcie efektów czy leczyć bardzo często i szybko biegać.

Opublikowano

nick mojej postaci to WojennyBuff i postać jest 80% wojny 20% pvp Zwinka czy leczenie? Zwinke buffne raz i do deda ma a leczyc musze caly czas, a z gildaimi z którymi się bijemy 1-2 duszki dostane i leże.

Opublikowano

nick mojej postaci to WojennyBuff i postać jest 80% wojny 20% pvp Zwinka czy leczenie? Zwinke buffne raz i do deda ma a leczyc musze caly czas, a z gildaimi z którymi się bijemy 1-2 duszki dostane i leże.

No tak , ale można leczyć też innych ze swojej gildii,a to dużo daje.

805491408806070489277.png

Opublikowano

No tak , ale można leczyć też innych ze swojej gildii,a to dużo daje.

Ale jak wychodze po za brame dostaje po mordzie i ten kogo chcialem buffnac tez liże ziemie i 2 fragi w tył a zwinke buffne i do jego deda szybko biega i rld skilli. Duża jest różnica jak np na g1 lecze 4k? Ile będę leczył na P?

Opublikowano

Przy 132 INT daje zazwyczaj +/- 4.5k HP.

4,5k będę leczył? Ale trza uwzględnić wartość ataku magicznego ze zbawki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...