Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny Ekran

AxonerPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Odpalam grę wyskakuje okienko z czarnym obrazem które po chwili przechodzi na full ekran i po chwili ten czarny ekran sie wyłącza a Steam pokazuje że gram w War of The Roses chociaz nie jest właczona.Próbowałem resetować steam i musiałem wyłączyć plik run_game.exe żeby co kolwiek zrobić.

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Witam! Odpalam grę wyskakuje okienko z czarnym obrazem które po chwili przechodzi na full ekran i po chwili ten czarny ekran sie wyłącza a Steam pokazuje że gram w War of The Roses chociaz nie jest właczona.Próbowałem resetować steam i musiałem wyłączyć plik run_game.exe żeby co kolwiek zrobić.

Sprawdź spójność plików. Albo nie spełniasz wymagań dot. gry.

Opublikowano

Wymagania napewno spełniam chyba że karta graf. sprawdziłem spójność i wszystko jest ok nic nie wyskoczyło że jakieś błędy

Opublikowano

Wymagania napewno spełniam chyba że karta graf. sprawdziłem spójność i wszystko jest ok nic nie wyskoczyło że jakieś błędy

Możesz dać nazwę karty?

Opublikowano

Jeżeli problem nie leży po stronie platformy, tylko po stronie gry, a spójność nie wykazała błędów to spróbuj tak:

1. Skopiuj cały folder z grą (War of the Roses - "...\Steam\SteamApps\common\War of the Roses") w byle jakie miejsce np. pulpit

2. Wejdź w Steam, kliknij prawym przyciskiem myszy na WOTR, a następnie "Usuń zawartość lokalną"

3. Jeśli gra się usunęła z dysku, to kopię, którą zrobiłeś wklej z powrotem do folderu common.

4. Włącz instalację gry WOTR (zacznie Ci wyszukiwać pliki lokalne gry).

5. Spróbuj odpalić i zobacz czy wszystko pójdzie jak należy :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Zacytuje z innego forum -

Ale kolega ma racje ta karta to się tylko nadaje do pulpitu i do pochwalenia że mam kartę graficzną ;)

@edit: Czyli znamy rozwiązanie.

Opublikowano

Ale bf3 bez żadnych zarzutów chodzi na minimalnych 60 fps full hd rozdzielczość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...