Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka metinów = wielkie problemy!

JaTylkoSciagamC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem załozyc temat gdyż mam wielki problem, w zasadzie to jaki?

Gdy uruchamiam dwa metiny, jedna głowna postac + buff to wszystko działa OK, ale do pewnego czasu. Gdy na głownej postaci expie (buff zminimalizowany) to na buffie robi się czarny ekran i nic nie moge kliknac, komendy typu /close, /logout nie pomagają, ruszanie i przyciskanie na klawisze tez nie. Po pewnym czasie się pojawia obraz lecz pokaz slajdów i mega "lag" ze nic zrobic nie moge. To samo się robi na głownej postaci jezeli jest przez jakis czas zminimalizowany.

Config:

tar57s.jpg

Sprzęt:

11uu7ig.jpg

Tak wiem, powinienem sprawdzić jak pójdzie na CPU i GPU i na Auto (config) - lecz juz to sprawdzałem i rezultaty takie same. Moze jest jakis sposób na to? Bo jezeli jestem w DT to jest dla mnie problemem. Mozliwe ze są jakies programy które zniweluja ten problem?

Opublikowano

Jest to w pewnym sensie wina sprzętu. Możesz podwyższyć mu proces w menedżerze zadań, czasem pomaga.

Co do komendy /close, działa ona tylko jeśli masz sklepik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...