Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam Gier Tego Typu

szareaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak podobnie w tytule tematu więc poszukuje gier takich że zaczynasz od 0 ale inaczej to ujmójąc od niczego no i sam trzeba zdobywać różne rzeczy itp... chodzi mi o gry co musisz " przetrwac " jak znacie single to napiszcie single a jak multi sa tego typu to tez napiszcie no i oczywiscie czy za free czy nie

Witam i Pozdrawiam.

Opublikowano

Chodzi mi o takie gry że np. musisz zdobywać jedzenie , zbierać przedmioty itp... żeby przetrwać

Witam i Pozdrawiam.

Opublikowano

Don't Starve...totalna masakra, budzisz się pewnego dnia bez niczego i musisz sobie sam wszystko zdobyć. Masz tam wskaźnik głodu, zdrowia i "mózgu". Dodatkowym utrudnieniem jest każdego dnia noc w której musisz rozpalić ogień żeby przetrwać. Dodatkowo po bodajże 22 dniu zaczyna się zima. Musisz się wtedy ciepło ubierać, nosić ze sobą rozgrzany kamyk itd, bo najzwyczajniej zamarzniesz :) Naprawdę świetna gierka.

Opublikowano

Polecam Ci DayZ - zarówno to DayZ w Armie jak i na MTA (Multi Theft Auto) - czyli po prostu DayZ mod w San Andreas.

Śmiało mogę stwierdzić że MTA DayZ daje radę, grafika jest o niebo lepsza niż w podstawowym GTA, są modyfikacje broni (lepsze dźwięki, wygląd), masa skryptów.

Jest kilka polskich serverów np PG.

Jeżeli chodzi o single to chyba Minecraft tylko :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...