Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] gold co to ma byc

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno wbilem gold 5 i mowie czemu by nie platyna ale po paru grach jednak stwierdzilem ze nie ma szans. Co to ma byc ludzie na prawde w silverze graja 100 razy lepiej. Gram supportem trafia sie ch.. adc gram adc to moj support zupelnie nie wie co ma robic. Gra za kazdym razem wyglada na przegrana zawsze praktycznie nasza druzyna ma 0/6 potem dopiero czasem uda sie wygrac a zazwyczaj nie...

u1lc.png
Opublikowano

I w dodatku pewnie grasz na nordicu. Nie spodziewaj się nie wiadomo czego od ludzi z golda. Raz mogą mieć słabszy, a raz gorszy mecz. Płaczesz jaki to okrutny los Ciebie spotyka? Nie graj supportem, bo przez takich ludzi to chce mi się co raz bardziej śmiać. Ps. Grając w goldzie V, w dodatku prawdopodobnie masz chu*owe mmr, grasz właśnie z silverami. :)

Arigato.

Opublikowano

Skoro Ci nie idzie na bocie to spróbuj gdzie indziej :) i zmień nastawienie bo wkurwiony daleko nie zajdziesz.

Opublikowano

Kata support i platyna sama się wbija xD

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Ponieważ 99% ludzi poniżej golda mają za "marzenie" wbić właśnie tego Gold V (dla ramki i skina pod koniec sezonu). Udaje im się to wbić fartem i dalej mają wyjebane na grę bo przecież Gold to już "miszcz" gry. Zmienia się ich mentalność... dla nich jak wbili Golda to już dawno powinni mieć diament.

Opublikowano

Graj z kolegą duety , jeśli grasz i ciągle przegrywasz to musisz jak najwięcej pomagać teamowi , mobilizować ich i starać się w miare możliwości carrować wojny .

Opublikowano

Powiem ci tyle, gold jest gorszy niż brąz. Gracze w goldzie myslą, ze maja już nagrode za sezon 3 i wogole sie nie staraja, moja ostatnia gra w goldzie:

http://screenshooter.net/8349059/mypfccw

Padali jak szmaty, nie farmili, bili wszystko jak sie da, poprostu zalosne, taki jest gold. Ostatnio zagralem mecz, zostalem skontrowany na midzie, ale team mnie wycarrowal i z 4/19 wygralem mecz, ale to sie żadko zdaża.

Ogólnie jesli nie jestes naprawde dobry, 65% gier przegrasz naprawde przez team. W goldzie wogole dziwne dobieranie ludzi jest. Czasem mam lose strike i dobiera mi ogarów, a kiedy mam win strike np. 8 mecyz pdo rzad wygram, i raz przgram, to w nastepnym meczu juz wiem, ze dostane takich idiotów, ze az sie plakac chce. Ten system jest do poprawy, i nic na to nie poradzimy...

Opublikowano

Jeżeli grasz na eascie to norma...

Raz kolega dał mi zagrać w goldzie ( na weście ) i moim zdaniem kompletnie co innego niż east, można sie porozumieć, pogadać, po prostu fajniejsi ludzie.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Tak tak, złoto za west to diament na east.

BTW w każdym temacie widzę kogoś nabijającego posty: graj duo z kolegą łatwiej wykarować. A ja przy duo częściej dostaję w dupę niż przy soloq.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Nie oczekuj cudów w Goldzie V/IV jak masz takie mmr że ci dobiera podobny poziom. to nawet gold nie jest, tylko grają nadal jak Silver.

Gold zaczyna się od dywizji numer III.

Chyba że masz takie mmr, że dobiera ci na goldzie V same III+ to można pograć z lepszym poziomem. Tak bynajmniej u mnie było jak grałem duo z g3

Opublikowano

Nie graj duo! To jest dziwnie zbugowane, ostatnio z kolegą przegraliśmy 14 meczy dpo rząd ( w duo, obaj z golda 3 do golda 5), obaj mielismy dobre winrate, obaj gramy calkiem dobrze, ten system jest zalosny, az szkoda gadac.

Opublikowano

Ale czy Silver i Gold V to nie to samo?

Będąc w Gold V i tak grasz z Silverami, da dużej liczby osób Gold to wielkie osiągnięcie i już zaczynają grać jak "powinni" chodzi mi to że mają wyjebane i grają bardziej dla FUN'u :) skina Victorious i tak masz a jak chcesz Platynę to znajdź sobie premada Gold 3 + - Plat 3

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

zapewne sie klucicie o linie przy wyborze championow a koles chce isc np na top-a bo umie tam grac a wy go wysylac na adc/supp to sie nie dziw ze nie ogarniaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...