Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BLAD PRIVA

Yakuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam mianowicie taki problem nie gralem od dawna w silka zciagnolem sobie Priva o nazwie (BLUESRO) wypakowalem elegancko klikam na ikone by zaczac instalacje i wyskakuje mi blad

{{{{{cant create file transfer manager Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now try a few minutes later}}}}}}

ktos wie jak to rozwizac z gory THX plusiki

Opublikowano

instalacje...? client jest w folderze pewnie po wypakowaniu, jak klikasz sro_client to nie wlaczy sie bo jest do zrobienia update. Uruchom najpierw Launcher.exe jako admin zrobi ci sie aktualizacja clienta i powinno dzialac, niewiem jak tam z tym BlueSro, czy on dziala, czy offline, ale polecam Ci to:) http://www.mpcforum.pl/topic/777731-myth-online-cap-125-nowe-miasto-custom-itemy-fellow-pety-arabia-update/

farah.png

Opublikowano

dzieki za jaka kolwiek fatyge z twojej strony doklodnie to blad (bsobj Plugin) zciagamy to co preferujesz jaki nick w grze ?

Opublikowano

instalacje...? client jest w folderze pewnie po wypakowaniu, jak klikasz sro_client to nie wlaczy sie bo jest do zrobienia update. Uruchom najpierw Launcher.exe jako admin zrobi ci sie aktualizacja clienta i powinno dzialac, niewiem jak tam z tym BlueSro, czy on dziala, czy offline, ale polecam Ci to:) http://www.mpcforum.pl/topic/777731-myth-online-cap-125-nowe-miasto-custom-itemy-fellow-pety-arabia-update/

wiesz co ci powiem pobralem tego clienta i gdy chce odpalic Wyskakuje mi ten sam blad co bylo na blue sro (BsObj Plugin) sam juz nie wiem czego brakuje zadna z ikon nie reaguje luncher,updater.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...