Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim serwerze chcecie zagrać :>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. PvP - Zwyczajny serwer pvp, z dodatkiem magii z harrego pottera lub według własnego pomysłu (autorskie pluginy). Maszyna podzielonaby była na 3 serwery: Lobby, Magia i PvP. Na serwerze pvp normalna mapa z ukrytymi skrzynkami.

2.Survival - Zwykły, tradycyjny survival jakiego zawsze mi brakuje

3. Hardcore - Wzorowany również na własnym pomyśle oraz pluginach

4. FreeBuild - Ahhh... Stary dobry freebuild, z faajnym pomysłem na ekonomie, ręcznymi działkami i sporej ilości rozrykwa

5. Survival + Gildie - Podobnie jak Hardcore, również wzorowany na własnych pluginach ;>

Prosiłbym o szczerą odpowiedź w komentarzach ;c

Opublikowano

Ja bym z chęcią zagrał na jakimś serwerze RPG ;)

Albo na tradycyjnym Freebuild, zaczynasz od zera, nie masz pieniędzy, musisz zarobić na utrzymanie, zarobić na początku na jakiś pokój w hotelu - wynajem, działki były by bardzo drogie, tylko dla bogaczy :) Można by było także zrobić wieś z działkami , gdzie by były już te tańsze oraz miały by swoje wady ;)

Pracujemy na targowiska, rynek, założyć swoją działalność, firmę, ubezpieczenia samochody, prawo polskie itp :)

Ja planowałem zrobić taki serwerek, ale wziąłem sie jak narazie do roboty z serwerem RPG - średniowiecze. Jak może i skonczę serwer RPG, to zrobię taki serwerek jeśli będzie czas ;) Ale Tobie życzę abyś takie coś wykonał ;)

Opublikowano

A ja dam nowy pomysł, a mianowicie serwer MineZ/WarZ, jest to wykonalne :) Otóż respimy się w małym miasteczku, kupujemy sobie tam bronie oraz zbroje za kasę, i bd zbudowany helikopter, w który jak się wejdzie to teleportuje nas na osadę, gdzie bd się respić zombiaki i nas atakować, a my ich zabijać :) I gdy wejdziemy ponownie do helikoptera, to jesteśmy w miasteczku :D

Tylko że najpierw mamy drewniany miecz, potem kamienny a na samym końcu bronie :D

Opublikowano

Pomysł z tym PvP bardzo dobry, osobiście bym grywał tam, możesz dodać silniejszy miecz od danego lvl'a. I najważniejsze to anty cheaty i dobra administracja.

Pozdrawiam,

blezur

Opublikowano

a tak po za tym to jakiego plugina chcecie dodać żeby mieć harego pottera

Nasz autorski plugin ;) Dopracowywany jest w tym momencie.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...