Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobrać sterowniki do płyty głównej?

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wchodzę w Twój link, przekierowywuje mnie do strony, gdzie trzeba ten system wybrać. :D

A no faktycznie. :P jednak nie da się zrobić bezpośredniego linku z wybranym systemem. :) System wybierasz na szarym polu "OS" klikając na strzałkę w dół. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A no faktycznie. :P jednak nie da się zrobić bezpośredniego linku z wybranym systemem. :) System wybierasz na szarym polu "OS" klikając na strzałkę w dół. :)

Tak, to akurat wiem. :D Ale wtedy mam do wyboru z 20 linków.. Który powinienem pobrać? Nie jestem w tym za dobry.

Opublikowano

Najlepiej wszystkie. :) Ale głównie to.

Intel VGA Driver.

Realtek PCI-E Ethernet Drivers

Realtek High Definition Audio Driver

Resztę jeśli masz system Windows Vista,7,8 zainstalujesz w Windows Update.

Opublikowano

Najlepiej wszystkie. :) Ale głównie to.

Intel VGA Driver.

Realtek PCI-E Ethernet Drivers

Realtek High Definition Audio Driver

Resztę jeśli masz system Windows Vista,7,8 zainstalujesz w Windows Update.

Realtek jest potrzebny? Mam go. :>

Opublikowano

Realtek High Definition Audio Drivers - Sterowniki do karty dźwiękowej. Tutak możesz zarządzać gniazdami, efektami dźwiękowymi itp.

Realtek PCI-E Ethernet Drivers - Sterowniki do portu Ethernetowego (internetowego).

Wszystkie oprócz Realtek High Definition Audio Drivers zainstalujesz z poziomu Windows Update jeśli masz jeden z wyżej wymienionych systemów. :)

Opublikowano

Realtek High Definition Audio Drivers - Sterowniki do karty dźwiękowej. Tutak możesz zarządzać gniazdami, efektami dźwiękowymi itp.

Realtek PCI-E Ethernet Drivers - Sterowniki do portu Ethernetowego (internetowego).

Wszystkie oprócz Realtek High Definition Audio Drivers zainstalujesz z poziomu Windows Update jeśli masz jeden z wyżej wymienionych systemów. :)

Czy zainstalowanie tych wszystkich sterowników spowoduje, że wykrzyknik w Menadżerze Urządzeń zniknie?

Opublikowano

skoro ich nie masz a będą zainstalowane to wystarczyło pomyśleć że tak , dowiesz się jak to zrobisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czy zainstalowanie tych wszystkich sterowników spowoduje, że wykrzyknik w Menadżerze Urządzeń zniknie?

Tak. Prawdopodobnie wystarczy jak zainstalujesz Realtek High Definition Audio Drivers. Następnie uruchom Windows Update i wyszukaj aktualizację. Zainstaluj i będzie dobrze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...