Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]mChat i Factions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wgrałem na swój serwer frakcje i mChat. Wszystko działa tylko, że nie ma nazwy gildii obok nicku. Tylko proszę nie piszcie mi tekstów typu "Zmień na essentialschat" itp, bo ja wole skonfigurować mChat. Jak trzeba jakieś informację to piszcie.

Pozdrawiam KrystianM

Opublikowano

WEjdz w msore kolo folderu world

pozniej w mstore otworz folder faction_mconf pozniej otworz ten confing co tam jest i linijka 9 z false zmien na true;p

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Z tym są odwieczne problemy, też nigdy nie umiem tego skonfigurować. Dla tego lepiej według mnie pobrać EssentialsChat, bo to uniwersalna wytyczka do Essentials i nie żre się z żadnym pluginem.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Akurat takie spolszczenie to najłatwiejsza rzecz na świecie. Wystarczy tylko w configu dać ctrl+f i wpisać 'Player joined the game' odnajduje ci to i zmieniasz na swoje. Z tego co wiem, był kiedyś plugin nawet, tylko na te 2 komunikaty :P

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

A w którym configu ?

A i na biało jest nazwa frakcji. Gdzie to zmienić ?

//EDIT

A nie dobra już widzę gdzie zmienić kolor. Tylko, że cokolwiek zmienie w configu essentiala nie działa...

A i pomimo permisji (wgrałem essentialschat) jak daje, np &5 to nie pisze na kolorowo tylko &5tekst

//EDIT2

Dobra więc tak teraz mam problem z tym, że frakcje są na biało i nie mogę pisać na kolorowo (teraz mam essentialschat), a reszta już działa.

//EDIT3

Dobra naprawiłem i mogę pisać na kolorowo, ale dalej frakcje są na biało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...