Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora do kupna licencji IPB

MarttiS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję sponsora, który wykupi licencję IP.Board. Informacje udzielam na PW, GG, bądź skype.

O tematyce poinformuje osobiście sponsorowi.

GG: 43485577

Ps. Jak zły dział - przepraszam.

Opublikowano

Ten kto kupi licencje zostaje Administratorem na forum. Razem z owym sponsorem uzgodnimy tematykę tak aby odpowiadała ona jemu oraz mi.

Opublikowano

Raczej wątpie, że komuś się bedzie chciało komuś dawać kase za free.., no dobra za jakiegoś adma na forum, które i tak padnie i na którym nie będzie żadnych zysków.

finalrender.png

Opublikowano

Raczej wątpie, że komuś się bedzie chciało komuś dawać kase za free.., no dobra za jakiegoś adma na forum, które i tak padnie i na którym nie będzie żadnych zysków.

Nie oceniaj dnia przed zachodem słońca. Sponsor, który zainteresuje się moją ofertą dostanie wyjaśnienie na PW. Wasz spam w tym temacie jest zbędny.

Opublikowano

Nie oceniaj dnia przed zachodem słońca. Sponsor, który zainteresuje się moją ofertą dostanie wyjaśnienie na PW. Wasz spam w tym temacie jest zbędny.

to najpierw zrób zajebiste popularne forum i wtedy szukaj sponsora, będzie dużo większa szansa, że kogoś znajdziesz.. Ile ty masz wgl lat?

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...