Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gildia czy jak to sie nazywa na Polskim serwerze

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś lub jest w gildi która by mnie przyjęła najlepiej z TS3 .

Strzelec [ci czarni] nie pamiętam jak sie nazywają xD

Polski serwer

Chodzi mi o jakas pomoc w grze taką na ts bo zanim znajde na cokolwiek odpowiedz na forum to minie 2h .

PS . Pisze tu bo na oficjalnym forum nie moge sie zalogowac

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Asmodianie ;-)
Mglisty Legion, to nowy, nawet dobry legion, jednak nie wiem, czy ma w sobie członków, którzy grali dużo wczesniej przed powstaniem polskiej wersji. napisz do kubinizm, on jest liderem.

Jak coś, to zawsze możesz poszukać Mentora w grze. Masz z tego większe korzyści niż sam legion bo z takim Mentorem możesz wykonywać różne misje.

Opublikowano

Asmodianie ;-)

Mglisty Legion, to nowy, nawet dobry legion, jednak nie wiem, czy ma w sobie członków, którzy grali dużo wczesniej przed powstaniem polskiej wersji. napisz do kubinizm, on jest liderem.

Jak coś, to zawsze możesz poszukać Mentora w grze. Masz z tego większe korzyści niż sam legion bo z takim Mentorem możesz wykonywać różne misje.

Powiedz mi jak mam go znaleść xD ? gram od 2 dni , i jeszcze nie ogarniam . Grasz w to ? może ty nim zostaniesz xD ?

Opublikowano

Wystarczy, że kogoś dodasz do przyjaciół i wtedy możesz wysyłać wiadomość prywatną. Podgląd znajomych masz naciskając "V".

A mentora możesz znaleźć pisząc na czacie w mieście lub będąc w grupie. Jeżeli jesteś w grupie i znajduje się w niej osoba o 10 lvl co najmniej więcej niż ty, wtedy naciskając na nią, możesz uznać ją za mentora:

http://www.daevasreport.com/2011/02/07/2-5-mentor-system/
Opublikowano

Obecnie jestem w legionie DAHAR, ts jest, ale rzadko gram, więc nie wiem jak dokładnie jest z tym legionem. Może spróbuj do Slacker/Slackers?

Asmodianie - czarni, Elyosi - biali ;p

Opublikowano

Obecnie jestem w legionie DAHAR, ts jest, ale rzadko gram, więc nie wiem jak dokładnie jest z tym legionem. Może spróbuj do Slacker/Slackers?

Asmodianie - czarni, Elyosi - biali ;p

A przyjmują tam do ciebie do legionu słabych ? Slacker to nazwa gracza czy legionu ?

Opublikowano

Slackers to nazwa legionu ale tego Ci nie polecam masówka ponad 170 osób i nikt nie pomaga na ts3 każdy siedzi sam jak wejdziesz juz do kogoś to Cie wyrzuca lub kickną z tsa, byłem i wiem co tam sie dzieje :D Teraz jestem w Acheron tu jest lepiej pomoc w Questach itp na ts3 tak samo każdy Ci pomoże ale przyjmują od 30 lvl.

Ogólnie to Tobie bym polecal jakiś legion gdzie sa miejsze lvl to byście razem na instancje chodzili i misje razem robili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...