Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dorabia ktoś sobie na MakinWasLubi.pl ?

Venso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dobrabia ktoś ADF. LY Jeżeli tak możecie mi podać swoje sposoby i ile wyciągacie na dzień wyświetleń ?

TO W TYTULE, MAKINWASLUBI JEST PRZEZ NAPIS ADF. LY

Opublikowano

jak się jest desperatem w młodym wieku i chce sie zarobic to wiecej sie zarobi przez ulotki niz przez napierdzielanie w żałosne reklamy i wchodzenie w linki xD

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

jak się jest desperatem w młodym wieku i chce sie zarobic to wiecej sie zarobi przez ulotki niz przez napierdzielanie w żałosne reklamy i wchodzenie w linki xD

Widze że nie wiesz co to za strona którą podał autor tematu. Na tej stronie samemu się nie klika, tylko inni klikają w nasz link.

@top

Po prostu dajesz coś do pobrania, a zanim ktoś to pobierze musi kliknąć "skip ad" w twoim linku.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Próbowałem kiedyś coś zarobić na adfly ale to nie ma sensu.Już lepiej zarabiać w PPA. Sam zarabiam od miesiąca i moje dniówki to minimalnie 5$ dziennie.Dzisiaj mam już 40$ i mysle ,że 50+ dziś zarobie.W 1 dzień więcej niż w tym całym adfly w miesiąc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...