Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Aktywacja gry Steam z pominięciem blokady regionalnej.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wszystkich co piszą: "nie działa!", "co jest - strona nie chce się odpalić"... Steam wyłapał tą lukę i już nie można pomijać blokady regionalnej.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja kupilem miscreated na steama i zrobilem aktywacje vpn i teraz na kliencie steama nie mogę się zalogować a na stronie mogę może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak sie aktywuje juz kod to mozna normalnie grac bez zadnych programow? Czy Steam to tez zablokowal? Czyli np: kupilem i aktywowalem kod np. w rosji to pozniej jak pojade do innego kraju to bede mogl grac normalnie? 

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym poradniku pokaże Wam jak aktywować grę kluczem pochodzącym z innego kraju niż Polska, ponieważ jak wiadomo nie jest to możliwe w standardowy sposób iż Steam posiada blokadę regionalną.

A więc zaczynamy...

1. Pobierzarrow-10x10.png to narzędzie.

https://docs.google.com/file/d/0B0kaFhU4lIqwZkFRR2xRZGVxd3c/edit?usp=sharing

*Klient Steam musi być wyłączony.

*Skan.

https://www.virustotal.com/pl/file/68330f634569cfb2b765a12e270e27b113d0b140346e0bdc0101114786891ee3/analysis/1379168989/

2. Wybierz kraj z którego pochodzi klucz, a następnie wybierz opcję "Połącz".

*Nazwa użytkownika i hasło to "demo".

3. Włącz klienta Steam i aktywuj klucz. Pobieraniearrow-10x10.png rozpocznie automatycznie.

Gotowe! Teraz nasza gra jest aktywowana i możemy ją pobrać w dowolnym momencie. :)

Czemu nie da sie pobrać linku z narzędziem ?

Opublikowano

Bo plik został usunięty z Google Drive.

Ta metoda działała 2 lata temu, teraz by grać w grę na rosyjskim kluczu trzeba mieć stałe rosyjskie IP, więc nic Wam po tym pliku raczej - zawierał on konfiguracje lekkich VPNów, który zapewne już nawet nie istnieją.

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Daj nowy link do programu, kupiłem GTA V a nic nie mogę z tym zrobić. Nic nie pisało, że jest to tylko dla wybranych krajów, tylko pisało, że to jest w języku Rosyjskim lub Brytyjskim. Grę kupiłem na G2A.COM :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dwa pytania:
Czy steam banuje za aktywację gry przez VPN?
Oraz czy po aktywacji, można normalnie grać na swoim ip??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta metoda działała 2 lata temu, teraz by grać w grę na rosyjskim kluczu trzeba mieć stałe rosyjskie IP, więc nic Wam po tym pliku raczej - zawierał on konfiguracje lekkich VPNów, który zapewne już nawet nie istnieją.

Nic się nie zmieniło koledzy. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

­

Czyli działa dalej?

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

­

Czyli działa dalej?

C***a, HurtWorld poszedł się j****, dałem za niego 8€ ściągnąłem ale nie działa bo musze być w regionie gdzie to było kupione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...