Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Aktywacja gry Steam z pominięciem blokady regionalnej.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym poradniku pokaże Wam jak aktywować grę kluczem pochodzącym z innego kraju niż Polska, ponieważ jak wiadomo nie jest to możliwe w standardowy sposób iż Steam posiada blokadę regionalną.

A więc zaczynamy...

1. Pobierz to narzędzie.

https://docs.google.com/file/d/0B0kaFhU4lIqwZkFRR2xRZGVxd3c/edit?usp=sharing

*Klient Steam musi być wyłączony.

*Skan.

https://www.virustotal.com/pl/file/68330f634569cfb2b765a12e270e27b113d0b140346e0bdc0101114786891ee3/analysis/1379168989/

2. Wybierz kraj z którego pochodzi klucz, a następnie wybierz opcję "Połącz".

*Nazwa użytkownika i hasło to "demo".

3. Włącz klienta Steam i aktywuj klucz. Pobieranie rozpocznie automatycznie.

Gotowe! Teraz nasza gra jest aktywowana i możemy ją pobrać w dowolnym momencie. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Budowniczy
Opublikowano

Dobrze, że zrobiłeś tucik bo wiele osób zadaje takie pytania w działach SP ;)

A więc tucik przydatny, polecam dla tych którzy są w tym zieloni. Albo poprostu mają problemo.

Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poradziłem sobie z aktywacją gry Arma 3, lecz gdy ją pobrałem nie mogę jej zainstalować, napisane jest coś takiego:

"Ta gra została aktywowana kodem produktu ważnym tylko w konkretnym obszarze geograficznym. Ponieważ w tej chwili nie znajdujesz się w tym regionie, gra ARMA 3 nie jest dostępna."

Proszę o pomoc.

20utztj.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory że się przyczepię ale ten poradnik nic nie wyjaśnia. Niby jak mam otworzyć plik .pbk? Gdzie go mam umieścić?

Po prostu masz go uruchomić. :)

I dalej zgodnie z instrukcją.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ale nie wziąłeś pod uwagę że ktoś może mieć przypisany plik .pbk do innego programu (ja miałem do Adobe pixel ...) dlatego przydał by się jakiś screen lub informacja, jak zmienić program domyślny.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

czesc mam problem z kluczem army3 bo kupilem gre w Polsce ale za granica chcialem zainstalowac w 

belgii jest na to jakas rada.Jesli zna ktos odp bede wdzieczny

Opublikowano

Jeśli ktoś ma klucz RU to w tym pliku trzeba wybrać L2TP Ukraine (tylko nie pamiętam czy na pewno to było L2TP). Gdy na allegro kupiłem grę z RU (to było dobry rok temu) sprzedawca dał mi pdf z instrukcją aktywacji i tam było Ukraine lecz nie pamiętam początku.  Gra mi działa do dziś i nie mam z nią problemów (a kupiłem CoD). 

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...