Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Taniego hostingu z itemshop

Tani i dobry hosting z ItemShop  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki hosting wybrac?

• CraftServe.pl
    • disconnect.pl
    • pukawka.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki tani, dobry hosting z itemshopem polecacie odpowiedzcie w ankiecie!

PS. Co mysliscie o craftserve? jest drogi ale jestem gotow wydac duza kase na ten serwer brac serwer z craftserve?

4413f330bb8432c63e27858760508949666.png

Opublikowano

Z tych w ankiecie najlepiej wybrac Pukawke ale dla mnie Disconnect jest najlepszy, 1 zl za slot i ma itemshop. ale przeciez to twoja kasa twoj wybor:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@Up

Masz kase to kupuj,craftserve jest dobrym hostingiem:) Chyba najlepszym z cena rowniez:) xD

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Ja również polecam pukawkę(maxcraft) slot 1,44zł. Mają itemshop, program partnerski, opcje wyłącz limit ram, szybki BOK, często promocje. Jak chcesz mocniejsego to 10gb ram(minecraft cloud) za 100zł potem 150zł. Subdomeny nazwa.maxc.pl, serwer mumble oraz www i wiele więcej, mam tam serwer i polecam.

Opublikowano

a ja ci polecam sored.pl

Tam co prawda nie ma ItemShopa wbudowanego, ale nie ma w ogóle problemu by samemu go zrobić. Ogólnie taki, płaci się za pamięć, a nie sloty :P

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

pukawka.pl

+ support

+ ceny

+ eventy

+ gifty

+ konkursy

+ promocje

+ kontakt (meilowy - 24/7)

+ obsługa

+ czas online

+ pakiet pluginów

+ pakiet modyfikacji

+ autobugfix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...