Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Error 80130182 przy logowaniu

TornadoS12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Jestem nowym graczem tej gry, wczoraj ją pobrałem, było wszystko super, ale... pojawił się error, a mianowicie: http://imageshack.us/photo/my-images/853/fdzd.png/ ,

Error 80130182 -.-, dzieje się tak przy logowaniu, szukałem około 5 godzin na google, nic nie znalazłem, dodam, że zrobiłem wszystko > https://support.gaijinent.com/knowledgebase.php?code=80130182?code=80130182 < i odblokowałem porty, eseta wyłączałem, dodałem launchera do listy wyjątkowych w esecie, czy jak to tam się nazywa...

zauważyłem w folderze launcher_log w ostatnim notatniku takie cuś:

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 62.80.225.187

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 84.240.247.5

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 122.227.138.90

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 95.111.57.115

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 89.223.25.243

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 94.140.235.1

libtorrent alert: UDP error: Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta from: 74.194.236.178

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 5.10.226.89

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 95.111.57.115

libtorrent alert: UDP error: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia from: 84.240.247.

Było tego więcej, ale wklejam tylko parę tych "linijek"..

Z góry dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...