Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z pobraniem...

RaDeLe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z pobraniem antywirusa xD. Bo: Moj komputer nie pobiera plikow .exe ... A np. Antywirus Avast jest tylko w exe,przez menedzery pobran tez nie moge pobrać. I tu do was mam pytanie.

Ma ktos instalke avasta na komputerze i mógłby ją spakować potem wstawic na jakiś hosting?

Wynagrodze limitem like'ow!

Z gory dziekowac ;p

Opublikowano

32 Bity - Co do Comodo =

Pobrałem go i zainstalowalem. poprzez laptopa wzielem w rar i sciagnelem i nie dziala. Wyskakuje błąd krytyczny bo gdy sie instaluje to pewnie cos pobiera. a moj komputer tego pobrac nie moze. ;/

Opublikowano

Nie, nie. :) On pobiera tylko aktualizacje, ale to zainstalowaniu dopiero. A możesz mi powiedzieć jak to jest że Ty .exe nie możesz pobierać? :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nowlasnie nie moge pobierać exe to sam nie wiem. kazdy mowi ze to jakis wirus. KTory przeszkadza mi w pobieraniu plikow .exe

Jak pobieram cos .exe

pobierze sie do 100% i np 45.5MB z 45.5MB Czas: 0sek

a pobieralo np po 500kb/s to kb's spadaja w dol. jak spadna do 0 to wyskakuje blad: "Nieznany błąd sieci"

Opublikowano

Właśnie wysyłam już na hosta tego Twojego avasta. :P Ja będzie zedytuje post. :)

I już.

https://docs.google.com/file/d/0B_T0Olqo0RJqMFNLM2htcS1DQlk/edit?usp=sharing

Macie taki skan, bo VirusTotal skanuje tylko do 64 MB pliki. :)

http://img19.imageshack.us/img19/8312/ch5c.png

Plik zostanie usunięty za 48h.

Miejsce mi zajmuje. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...