Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoL

gwolinski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z BoL pobralem go sobie na poczatku dobrze dzialalo ale po ok 3 min zacial sie lol i wyskoczyl jakis komunikat i wylaczyla sie gra. Drugie pytanie to jak robic te combo? Zaznaczylem w tym BoLu ale nwm jak go uzywac tzn jeszcze jestem nie ogarniety w BOL ogladalem pare poradnikow ale nadal nie obczajam jak moglby mnie ktos oswiecic tak mniej wiecej jak go uzywac bylbym wdzieczny

Opublikowano

Mam problem z BoL pobralem go sobie na poczatku dobrze dzialalo ale po ok 3 min zacial sie lol i wyskoczyl jakis komunikat i wylaczyla sie gra. Drugie pytanie to jak robic te combo? Zaznaczylem w tym BoLu ale nwm jak go uzywac tzn jeszcze jestem nie ogarniety w BOL ogladalem pare poradnikow ale nadal nie obczajam jak moglby mnie ktos oswiecic tak mniej wiecej jak go uzywac bylbym wdzieczny

Co do combo wiele skryptów dziala na zasadzie trzymania spacji

co do komunikatu jest to pewnie bugsplat. twój skrypt nie jest zoptymalizowany czy nie ma jakichś bibliotek .lua czy po prostu zaznaczyłeś opcje które wywalają bugsplata są to m.in:

extra awareness

speech cos tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...