Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakieś karty graficznej w granicach 100 zł (wiem to nie za dużo ale narazie musi wystarczyć) potrzebuje takiej karty która by była lepsza od tej ( NVIDIA GeForce 8600 GT 256.0 MB pamięci) ale żeby dawała rade utrzymać grę Ghost Recon ONLINE. I jestem ciekaw czy wogole znajde taka karte w tak niskiej cienie. Jeżeli to jest nie możliwe to prosze podać jakąś inna i dobra karte jak na tą cene. I najlepiej żeby była nowa bo wole mieć pewność że jest dobra.

z góry dziekuje za pomoc i dodatakowo bedą LIKE :) i naprawde prosze o pomoc

64l7.png

Opublikowano

http://allegro.pl/power-color-hd4870-pcs-ati-radeon-i3545466429.html

Kupiona jako sprawna, lecz nie sprawdzana. Ja na twoim miejscu kupiłbym, albo może jakaś używana 9800 gt.

ale boje sie ze bedzie zepsuta ;/ kolega miał juz taki przypadek

http://allegro.pl/gigabyte-hd4850-gv-r485zl-512h-zalman-fan-okazja-i3544529493.html

109zl, lepszej nie znajdziesz chyba w tej cenie...

Ps. Zasilacz, moc i marka?

moc - 400 W

marka - FeveR

64l7.png

Opublikowano

teraz nie wiem co zrobic ;/ bo po prostu potrzebuje jakieś karty graficznej by była lepsza niż ta co mam teraz bo moja karta niebawem i tak sie spali bo na ekranie mam dziwne kropki kreski i paski i to napewno od karty graficznej bo kestowalem inna karte i bylo dobrze wiec potrzebuje jakies karty w okolicach 100 zł a w styczniu i tak bede wymieniał cały sprzęt.

to wycinek mojego pulpitu : http://imageshack.us/photo/my-images/818/q2sz.png/ i dlatego chce wymienić karte graficzna

64l7.png

Opublikowano

Spróbuj sposobu z piekarnikiem. Jak nie działa, to najważniejsza jest solidna podstawa - zasilacz.

Używany chieftec chodzi za śmieszne pieniądze, warto poszperać na tablicy z okolic twojej miejscowości.

Opublikowano

Spróbuj sposobu z piekarnikiem. Jak nie działa, to najważniejsza jest solidna podstawa - zasilacz.

Używany chieftec chodzi za śmieszne pieniądze, warto poszperać na tablicy z okolic twojej miejscowości.

to moglbys mi pomóc cos znalesc jak mowisz ze za smieszne pieniadze

64l7.png

Opublikowano

hmm napewno trzeba wymienic zasilacz na jakis markowy 400-450 w ( 4850hd jest spoko) zasilacze niczym sie nie różnią

to po co go wymieniac?

64l7.png

Opublikowano

Mu chodzilo o ten jego fever i chiefteca. Tutaj jest ogromna ronica w jakosci wykonania elementow, sprawnosci i stabilnosci napiec. Pozatym jak spali sie taki chieftec to nie popali wszystkiego co jest do niego podlaczone, a taki fever ma predyspozycje do tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...