Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almerin

AlmerinMt2

Ktora opcje wbijania skili z zapowiedzi wybieracie?  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora opcje wbijania skili z zapowiedzi wybieracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze w informacjach podstawowych

A co do systemu ulepszen, moge wam zrobic taki bajer ze dam 2 klienty z 2 rodzajami wygladu i kazdy sobie wybierze :)

Chyba zaden admin nie zrobil taki luksus dla graczy:D

Ale to nie obiecuje bo zejdzie z tym a mam troche pracy na serwie

Mogą być potem problemy w handlu z takim czymś :(

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe no czlowiek nie wielblad pic musi:P

A co do serwera, to fakt nie przesadzccie z tymi itemami w is jak te matoly z dracos, tylko marnuja czas graczy i to ze mogli by pograc na czyms normalnym jak ten serwer Almerin :)

System ulepszania jak na venise ? I mi sie to podoba wbije na 100%. Eq smoka niby stare ale jare :)

Opublikowano

o fajna ninja ;d

@Rekrutacja on ? albo czy bedzie beta chetnie bym potestowal

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo fajnie, lecz co go "psuje" to ten wygląd zbroi i broni, powstały już bardzo ładne sety, które moglibyście dodać. Bardzo dobrym pomysłem było by np zrobić ankietę jaki system zrobić i ludzie, gracze mogli by wybrać najlepszy, najładniejszy czy też najschludniejszy. Również na waszym miejscu dodał bym trochę oryginalnych questów, dungeonów oraz rajdów, które nam graczom urozmaicą grę :) Takie jest moje zdanie na serwerze raczej zawitam, więc życzę powodzenia i pozdrawiam Shon.

tojesttor.png

Opublikowano

A jak tu jest z petami ? ( prezke patrze z telefonu wiec moge nie widziec niektorych rzeczy)

A co do zbroi ja jestem zwolennikiem tradycyjnego metka wiec nie robcie takich zbroi jak na dracos prosze:)

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie ,ale teraz już niewierze żadnym serwerom - każde padają pod ddosach , błędach gry , czy strony .

Życzę powodzenia , jeśli serwer będzie stał to zagram.

Jakie macie zabezpieczenia?

W ile wbije lvl powiedzmy 90?

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie ,ale teraz już niewierze żadnym serwerom - każde padają pod ddosach , błędach gry , czy strony .

Życzę powodzenia , jeśli serwer będzie stał to zagram.

Jakie macie zabezpieczenia?

W ile wbije lvl powiedzmy 90?

nie boj sie, wiem co robie, moze nie mam talentu graficznego jak inni do zapowiedzi ale nie z*ebie jak te matoly z dracosa

Opublikowano

No serwer sie bardzo ladnie zapowiada:D nie ma jakis nowych dziwnych rzeczy co przypominaja kosmos nie metina;d

Powiedział to właściciel serwera...

qsz7Vuv.png

Opublikowano

Zmienicie system ulepszen broni ? Jest żenujący ;c

Serwer ogólnie dojebany :)

Jak stoicie z zabezpieczeniami ?

Kto Wam robi Ts ?

Szukacie Youtuberów ?

ZBCd.png

Opublikowano

nie jest to dziwne ?? sura BM z 3 broni do 4 robi broń bardziej na WP???

napisalem w zapowiedzi ze jest to celowe i ma swoj powod:) nie boj sie wiem co robie

Opublikowano

system ulepszeń PRO :D

serwer powyżej średniej krajowej :)

3 dni po starcie zagram jak się wszystko uspokoi :8

41196912334212939960.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...