Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8.8 najgorsza aktualizacja w historii WOT

CARTER777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszę się , że sprawa się wyjaśniła :)

W przyszłości zapraszam na oficjalne forum gry, gdzie Czołgiści oraz personel chętnie pomoże rozwiązać problem :)

Pozdrawiam życząc wielu wygranych bitew oraz oby wirusy omijały Twój komputer z daleka ;)

Polski Ambasador Wargaming - Jasysae

wielkie dzięki... pozdro

Opublikowano

Ja dalej mam lagi przy maksymalnych ustawieniach od 30 -50 fps ping niekiedy skacze z 40 -50 do 600-800 i jestem ded :) czym najlepiej przeskanować kompa może też mam wirusa

Opublikowano

osobiście nic takiego nie zauważyłem a tylko to się odróżnia od poprzedniej wersji że dodali nowe czołgi i pare innych rzeczy, - za to że mody nie działały i 2 dni grałem bez modów ;p

5180.jpg

Opublikowano

Wy to macie problemy , sie żalicie jak nie wiem co ...

Nikt się nie żali po to jest forum żeby powiedzieć co się myśli na dany temat a co do tematu E-75 masakra bez 900k śilnika jest lekko mułowaty że tak to nazwę E-50 lepiej sobie radzi ale nie jest to co przed patchem ale do zniesienia buf do taronywania dzisiaj OB -140 za tyśaca wyjebałem hehhehe 1 hit i było po obiekcie

Opublikowano

Nikt się nie żali po to jest forum żeby powiedzieć co się myśli na dany temat a co do tematu E-75 masakra bez 900k śilnika jest lekko mułowaty że tak to nazwę E-50 lepiej sobie radzi ale nie jest to co przed patchem ale do zniesienia buf do taronywania dzisiaj OB -140 za tyśaca wyjebałem hehhehe 1 hit i było po obiekcie

Proszę Cię, pisz po polsku, bo nie mogę nawet domyśleć się co napisałeś.

Co do buffów itp, okaże się przed 8.9. Na razie są to pewnie jakieś plotki/zgadywanki.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Co do buffów itp, okaże się przed 8.9. Na razie są to pewnie jakieś plotki/zgadywanki.

Nie tylko ty nie potrafisz rozczytać tego... hmmmm... jakby to ująć... Analfabety?

Jak dla mnie plus jest tej aktualizacji taki, że mam free miejsce w garażu. Do tego dosyć przyjemny czołg (VK3002M).

Opublikowano

Proszę cię nie wypowiadaj się na temat mojej ortografi bo nie jesteś tu po to a jak nie kumasz co napisałem to się naucz czytać ze zrozumieniem bo widzę że ci tego brakuje

Opublikowano

Nie tylko ty nie potrafisz rozczytać tego... hmmmm... jakby to ująć... Analfabe
A ty to w ogóle hehheh jesteś zajebisty rusek albo ukrainiec na bank bo w ogóle polskiego nie znasz twoje zdanie z tego forum
. :) hehehhe wez ty w ogole co to kurwa znaczy miodku lol glowke lol :) no wiem za dubel procenty hmmm co to znaczy poczatek może ci chodziło o misia Puchatka :) na bank ci prez

Tyskie.... Jak nie wiesz nic o tej grze to wez Ty w ogole sie nie
wypowiadaj, ok? Francuzy na poczatek? Stuknij sie w glowke, francuzy sa
dla ogarnietych bardzo dobrze czolgistow, na poczatek polecam linie
ruskich HT, btw Tyskie puźniej* sie pisze PÓŹNIEJ

enty pod hoinkę dziadek mróz przynosił :) i na bank rózgę nara nobbki
Opublikowano

Nie tylko ty nie potrafisz rozczytać tego... hmmmm... jakby to ująć... Analfabe

A ty to w ogóle hehheh jesteś zajebisty rusek albo ukrainiec na bank bo w ogóle polskiego nie znasz twoje zdanie z tego forum

. :) hehehhe wez ty w ogole co to kurwa znaczy miodku lol glowke lol :) no wiem za dubel procenty hmmm co to znaczy poczatek może ci chodziło o misia Puchatka :) na bank ci prez

enty pod hoinkę dziadek mróz przynosił :) i na bank rózgę nara nobbki

Takie coś się leczy...

Nawet nie umiesz używać przecinków.

Nawet nie umiesz odpowiedzieć dwóm osobom w jednym poście.

Poza tym, jest nas 3 uważających cię za analfabetę.

Tyskie, forum już thomanek opuścił, kiedy ty zamierzasz? :)

Ja radziłbym ci teraz, bo zaśmiecasz je swoim poziomem inteligencji poziomu trzecioklasisty szkoły podstawowej.

@topic

Fajny patch gdyby go nie spierdolili pod względem błędów technicznych np. braku załogi w koszarach.

shoob.png

Opublikowano

Takie coś się leczy...

Nawet nie umiesz używać przecinków.

Nawet nie umiesz odpowiedzieć dwóm osobom w jednym poście.

Poza tym, jest nas 3 uważających cię za analfabetę.

Tyskie, forum już thomanek opuścił, kiedy ty zamierzasz? :)

Ja radziłbym ci teraz, bo zaśmiecasz je swoim poziomem inteligencji poziomu trzecioklasisty szkoły podstawowej.

@topic

Fajny patch gdyby go nie spierdolili pod względem błędów technicznych np. braku załogi w koszarach.

Dobra, zostaw tego analfabete, bo się za chwilę popłacze.

Wraz z tobą, polecam zabrać też Adama_1993

@topic:

Jest pare drobnych bugów, np: obrót działem TD wokół całego pojazdu.

Coś jest nie tak, bo nie da się w ogóle zwolnić czołgisty.

Kilka drobnych bugów, ale ogólnie na plus jest dla mnie patch.

Troszkę nieczytelny przebieg służby, ale bardziej dokładny. Ale da się przyzwyczaić.

Nawet spoko czołgi dodane.

Opublikowano

Może późno to komentuje, ale powiem tak:
VK H trochę bardziej pancerna się stała, (HP more)
MM chyba jest poprawiony
Ocena osobista: trochę pobugowana (ja tak mam, 4 k bitew, 500 oceny? przy czym znajomi mają po 1,5k... ;/, napisałem w tej sprawie do wg)
Mapy niektóre zmienili i dodali, (Bagno, najgorsza mapa Ever)
A co do reszty to jak dla mnie dobra aktualizacja, interfejs i inne też góód.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Może późno to komentuje, ale powiem tak:

VK H trochę bardziej pancerna się stała, (HP more)

MM chyba jest poprawiony

Ocena osobista: trochę pobugowana (ja tak mam, 4 k bitew, 500 oceny? przy czym znajomi mają po 1,5k... ;/, napisałem w tej sprawie do wg)

Mapy niektóre zmienili i dodali, (Bagno, najgorsza mapa Ever)

A co do reszty to jak dla mnie dobra aktualizacja, interfejs i inne też góód.

Co do VK36.01h masz rację + jego mm został poprawiony.

A ocena osobista mi się ona podoba gdyż przy 14k+ bitew i ja na to nie narzekam, ta ocena nie jest zbugowana to są twoje wyniki po przeliczeniu nowym wzorem.

Bagno najgorsza? eee tam wszystkie są dobre tylko trzeba się ich nauczyć + trzeba ogarniać czołgi tymi którymi grasz.

Reszta Aktualizacji wyszła kiepsko ale przynajmniej zyskałem 2 nowe czołgi + slot free. Ja już nie mogę się doczekać żeby zagrać Japonią :P

Sig.png

Opublikowano

Nie wiem co wy chcecie mam neta radiowego 1 mb i mam ping przy nim 14 a fps przy karcie graficznej 1gb mam około 25 zero lagów chyba że brat na drugiego kompa wejdzie wtedy ping wskakuje do 30 nie więcej

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...