Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń medyk.

Dżemix Pompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam w planie kupno broni na zawsze. Wybrałem kilka broni które chcę żebyście ocenili. Są to PKP Pecheneg, M27 IAR, M249 SAW.

Oraz jak by ktoś był miły to może napisać czy dodatki z pakietu JONJ 57(czy jakoś tak)+ kolba stabilizacyjna wygrana na zawsze i celownik holograficzny.

Z góry dziękuję za wypowiedzi.

Opublikowano

Pecheng to polepszone PKM czyli slabe, IAR jest dobry, polecam go, saw... Taki sobie. Jaki wniosek? Iar najlepszy a joinj to guuffffffffno ze tak powiem, ale innego pakietu chyba nje ma, jak jest mg36+viper to wez mg36 ;)

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Jak nie chcesz zmieniać klamki, to wez mg36 i vipery. Do tej broni nie ma co się oswajać. Lasergun i tyle. Nawet qbb trudniej opanowac.

Opublikowano

Pecheng złom

IAR jest ciekawą bronią którą można sobie czasami pograć ale to jak już nie masz fundsy na co wydawać ;d

SAW jak kiedyś nie było IARa czy QBB był 2 bronią dla medyka ale teraz to taki sobie

LOL

Opublikowano

Emmm.... Saw jest jedną z fajniejszych broni jakimi miałem okazję pograć na medyku :) Szybkostrzelność jest wysoka + mały bulletdrop... Ale jak kto woli co kto lubi :)

IAR - Szybkostrzelnośc +, magazynek łukowy fajnie wygląda w broni dla medyka ;D, a tak serio to bron mega.

Pecheneg - strata kasy

Opublikowano

Skoro powiadasz,że mg36 ci nie odpowiada to te wszystkie bronie,które wymieniłeś to jeden wielki shit tak naprawdę.

A co do pechenega on wcale nie jest szybki no poza tym,że ma szybsze przycelowanie,ale jak ma założony celownik reddot to wychodzi jedna wielka kupa muła.

U medyka tak naprawdę liczą się tylko 2 bronie czyli mg36 i qbb-95 co do iara m27 to już nie bardzo,a przecież chyba sniperów też jakoś zabijać trzeba,bo nie raz na team też nie ma co liczyć,a sniperzy zazwyczaj są na większym dystansie,więc dlatego tutaj się liczą te w/w bronie czyli mg36 i qbb-95 i nic poza tym no chyba,że coś się zmieni jak wejdzie l86a2,ale wtedy to chyba też nie ma o czym mówić.

Ps.Poza tym srać na innych opinie czy ktoś będzie cię wyzywał od nobów czy też i nie tu nie ma reguły nawet i za iara m27 będziesz wyzywany od noobów czy nawet grając sawem i tak się trafią osoby,którzy i tak cię wyzwą także szerokim łukiem olewać ich.

Mnie jak wyzywają od noobów to nawet się tym nie przyjmuje,a wręcz przeciwnie jeszcze mam z nich polewkę i oprócz tego to ja ich bardziej denerwuje pisząc tak jestem pro noobem i proszę płaczcie więcej ^^ i po chwili dają sobie spokój...albo pisząc masz bana.

Nawet ostatnio zostałem pociśnięty od noobów za to,że zabijałem z defi i niby z defi nie powinno się zabijać według tego płaczka,a wskrzeszać ludzi hahahha.

Opublikowano

No nie wiem... Czytałem taki jeden temat dotyczący QBB i trzeba mieć dobre dodatki (których nie posiadam) żeby dobra celność była. SAWEM nawet bez dodatków dobrze mi się grało gdy go wylosowałem.

Opublikowano

A poza tym widać to na nic tam to na nic to nie pytaj się ludzi tutaj na forum,bo tutaj kita i byle shita jednak Ci ludzie nie wpychają,więc po co tyle tułkować o jednym i tym samym.

Wybierz tym czym tobie będzie odpowiadać i basta i to tyle w temacie.A do dalszego zakończenia polecam stronę

http://bfp4f2.tools4games.com/en/compare

I tam dobierzesz dodatki.

Opublikowano

Z tych trzech, polecę Ci IAR i Saw. Pecheng, dużo złego słyszałem... IAR słyszałem że jest wporzo, a Saw nawet bez dodatków świetnie się gra. Dużo frajdy daje :) Sawem z dodatkami, staty ~ 30/5 :) Niestety nie mam screena :/

Opublikowano

Kupiłem Pechenega i zamontowałem dodatki oraz kolbe stabilizujcą i jest PRO! Kosi jak cholera żadne mg36 nie ma najmniejszych szans. Polecam go!

Temat do zamknięcia a ja idę się delektować nowo nabytym sprzenetem.

Opublikowano

Ja ludzi z bochenkiem (LOL) widzę 1-2 na dobry tydzień... Prawie wcale. Po tym można wnioskować że ta broń jest kiczowata. Chętnie chcę zobaczyć twoje k/d z tą bronią :>

Opublikowano

Ja ludzi z bochenkiem (LOL) widzę 1-2 na dobry tydzień... Prawie wcale. Po tym można wnioskować że ta broń jest kiczowata. Chętnie chcę zobaczyć twoje k/d z tą bronią :>

Jak ja patrzyłem topowych ludzi którzy grają pechenegiem to sztrasznie niskie kd mają nie mówiąc już o ich celności... do tego wydawać tyle kasy na taką broń to lepiej rzeczywiście grać bronią standardową mg3 i tylko do tego dodać dodatki.

Opublikowano

powiem tak, MG36 jest tak dobry że z dodatkami typu reddot, viper, stabilizujaca i precyzyjna, nie trzeba sie zbytnio przykladac do celowania nawet na srednia odleglosc, mowie o full auto, ta bron z tymi dodatkami to taki mini aim ;D tak przynajmniej ja uwazam, jest jeszcze brom M240B ona ma takie staty jak MG36 tylko zasiek na b.duzy i 20 naboi w magazynku wiecej, ale nie wiem jak sie zachowuje z dodatkami, bo bez jak sobie na 1 dzien wypozyczysz to zobaczysz ze mala celnosc jest, moze inna klasa graj, bo na medyku to bez MG36 sie srednio gra.

Pozdrawiam

5113992856.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...