Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć zasięg skilla.

masterneedklan

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stare jak świat oczywiste jest to że radius zmienia odległość. Na waithack'u najlepiej się expi przy dużym radiusie bo wtedy pelerynki nie są potrzebne.

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik bardzo fajny, pamiętam czasy kiedy grałem surką WP, nawet siedziałem w topce PVP, zawsze zastanawiał mnie fakt że jeden mental sięgał mnie tak daleko duchowym, po dzisiejszy dzień stwierdzam że faktycznie leciał na lewo. Co do tego, raczej nie lubiłem używać wspomagaczy, ale inni wolą iść na łatwiznę. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Mógłby ktoś to nagrać? Bo widzę że zdania są podzielone - efekt wizualny - poprawne działanie.

Efekt działa w 100%, nie jest wizualny, lecz nie działa także na wszystkich skillach, możemy zauważyć działanie np. przy duchowym, lecz przy tapnięciu czy szarży już nie

Na większości nowych serwerów jest to zablokowane więc nie przydatne.

Poradnik jest napisany dawno temu, nie było wtedy aż takich zabezpieczeń z tego co widziałem, nawet na xenoxa wystarczył DMG Loader.

.

Poradnik bardzo fajny, pamiętam czasy kiedy grałem surką WP, nawet siedziałem w topce PVP, zawsze zastanawiał mnie fakt że jeden mental sięgał mnie tak daleko duchowym, po dzisiejszy dzień stwierdzam że faktycznie leciał na lewo. Co do tego, raczej nie lubiłem używać wspomagaczy, ale inni wolą iść na łatwiznę. ­

Są tacy, którzy wolą bez haxów, a inni którzy nie potrafią grać bez czitów. Ja to gdy widzę serwer zabezpieczony odpuszczam ;]

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...