Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Coś tu jest nie tak!?

Pewexoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przed chwilą grałem grę, picknołem supporta, bo nie było chętnych. Macie tabele z meczu:

jeżeli nie weszło piszcie zrobie jeszcze jeden zrzut
Relacja z meczu:
Standard idziemy na blue pomagać junglerowi.
co dziwne!? adc zabiera blue jakim cudem nwm? bo zeszłem na bota i nie patrzyłem się co dzieje się na golemach.
na lini staralem sie harrasowac przeciwników (ashka stała z tyłu i obserwowała, nawet nie lasthitowała tylko pushowała linię)
gdy mnie obili musiałem cofnąć sie do bazy, kupiłem wardy etc. a tu nagle fist blod zabili adc i odrazu "jana wtf?" etc.
potem było tylko gorzej pushowali na wszystkich liniach oprócz mida, i nasz drużyna nie ma killa! Twitch przeciwny adc ma już serie.
(w międzyczasie zignorowałem ashke bo pisala a nie grala i to obrazala)
i nagle twich sie rzucil na mnie pod wierzą i udało mi się go pod tą wierzą zabić, oczywiście przyszła ashka strzeliła raz (70dmg) twich zginoł poszedł do mnie kill (wieża dobiła twitcha) koniec serii, ashka na chwile stanęła napisała coś (nwm bo ignorowałem ją), potem surrender i konieć staty drużyny:
1/24/1!!!!!
Opublikowano

Nie ma co płakać, było trzeba ich jakoś naprowadzić.

Myślę, że siedzisz w brązie i często wyszukuje ci unrankedów, którzy jeszcze nie bardzo ogarniają :)

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

6622046700_1379092522.jpg

Wcale nie jest tak źle. Zacznijmy od tego, w jakiej jesteś dywizji? Jeżeli w Brązie/Srebrze, to bez problemu dasz radę wyjść soloQ, ew. graj z kumplem Duo.

Ostatnio pewna osoba powiedziała mi, żeby grać głównie mida, no i tutaj masz wyniki. (Lee Sin, Zed, Jarvan IV)

Najlepiej pickować właśnie Lee Sina/Zeda na mida, oczywiście polecam również Kassadina, wszystkie te trzy postacie, mają świetny system roamowania, przez co innym liniom jest o wiele, wiele łatwiej wygrać.

Jungler również byłby dobrym wyborem, ale wtedy jest w sumie ciężej wyccarować ze względu takiego, że masz mniej farmy i nie zawsze możesz szybko dojść np. z bota, na topa, a dając tutaj na przykładzie Kassadina, który po wbiciu 6 poziomu może bezproblemowo na chwilę zejść z mida i przynajmniej zmusić przeciwnika z innego lane na powrót do bazy.

Tutaj taki obrazek "motywacyjny":

4308270100_1379092742.png

Oczywiście pamiętaj, że nie zawsze uda Ci się wygrać linię, czy grę (przykładem jest moja rozgrywka Lee Sinem, gdzie mam statystyki 3/8). Choćby nie wiem, co to staraj się nie obrażać innych.

No nie wiem.. to chyba tyle na ten temat.

PS.

Obrazek z historią gier jest złączony, ponieważ nie chciałem pokazywać normali, bo w sumie nie są one warte uwagi. :)

Liczę, że nie zostanę od razu 'shejotwany' za to, że wrzuciłem kilka swoich screenów, które dotyczą mojej historii gier.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że on nie ma 30 lvl'a ... gra pol roku ( tyle co ja) , ja wychodze z silvera, więc gracze są na w miare poziomie, Człowieku wbij 30 lvl i wtedy pogadamy 1 vs 1 pisze Ci że pickam rengara to twój counter pick to ... TF moje staty 8/0 ... wiadomo bo counterem

Opublikowano

Dziękuje up2 za motywacje tylko jest tak że wchodze do ekranu wybierania i nagle dwóch gości pie mid i 2 top i wybucha kłótnia, jak rozmawiam z kolegami to takich debili nie mają

PS:Zaczołem grać niedawno i mam dopiero 26lv i też musiałem przerwe zrobić od gry, bo mi sie troche znudziło, pozatym jest szkoła i sie uczę

A i jeszcze dodam że wiem co to invade i na czym polegają rankedy i dlatego gram na wyborze draftowym, bo są nieco bardziej ogarnięci ludzie, skąd ta wiedza? z YT od Gimperra i MrFlipińskiego, polecam te kanały a i zapomniałem o kerliku, który nagrywa poradniki ale też własne rozgrywki.

Opublikowano

Iorwerth a co do Cb, ja polecam na midzie fizza gram nim wiekszasc rankedow, farma w 15 min. ok. 100kille na plusie , nawet w najtrudniejszych rankedach. Fizz- geniusz sam carruje gre na skilla ma adc w late . Nasus Tank nie do zabicia w late dmg niesamowity ;D na midzie morgana pokazuje swoje pazurki ;D. Co do pickow, według mnie mid/top 4-5 pick nie ma co wszesniej zeby wybrac na nich countera

Wbij 30 lvl podnieś swoje umki w graniu w lola i jedz rankedy.

Ps: na adc'ka polecam vayne i tristane w late jedni z lepszych adc.

Opublikowano

Elo własnie zagrałem moim pierwszym powaznym champaem kha zikiem i na poczatku mialem okolo 10fps i 3lv mniej, potem sie polepszylo i wyrownalem lv i juz mielismy przertabane wiekszasc wiezyszek padla tylko zostaly od inhi, nafeedowani przeciwnicy jak nwm i WYGRALIŚMY! bo wszyscy pisali ze potrafi wygrac i wierzyli w zwycięstwo mimo marnej sytuacji, a sam nafeedowany kha (przeciwnik grałem na zwykłym wyborze, od początku mi napisał **** u kha zix why u pick kha etc.) nic nie zrobi vs cały zorganizowany team!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

No tak zawsze jest możliwa jeżeli sie tez zgra to wygrana, a jak tamten khaix sie nafeedował wszystkich wybiliśmy sie sam został to 1vs5 nic nie zrobi, potem zobaczyłem i on gra w brązie i ni umie z niego wyjść bo ma ponad 70 meczy rozegranych, był też lee sin z silvera, elise też z brązu i elise z tym khaziem grają razem bo mają taką samą dywizję i podobną liczbe meczy, i też było widać ich zgranie w trakcie meczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...