Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Update

VRUbel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ANother good update from bp :O

Hi Pilots

You might have already figured it out but I would like to let you know from the authorities.

I am happy to announce that the companies could improve the ship repair
mechanisms. Thus, from now on all repairs at your homebase are free of
charge!

And that is not all. If you have a Premium account all repair options will be offered for free.

XOXO

-Nyx-

Przetłumaczy ktoś coś mi się zdaję że o tą bazę vru co ma być chodzi

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Witajcie piloci

Może już się zorientowaliście, ale chcemy o tym poinformować ze strony władz.

Z przyjemnością ogłaszam ze firmy poprawiły mechanizmy naprawcze statków. Tak więc od teraz wszystkie naprawy w bazie są wolne od opłat.

To nie wszystko. Jeśli posiadasz konto premium wszystkie opcje naprawy będą oferowane za darmo.

To mniej więcej tak wygląda po polsku

Opublikowano

Czyli ma się rozumieć że np. Mój aegis padnie od np. 5 golców to ma naprawę w bazie za free ?

Z przyjemnością ogłaszam ze firmy poprawiły mechanizmy naprawcze statków. Tak więc od teraz wszystkie naprawy w bazie są wolne od opłat.

Więc te 500 uri. nie idzie w plecory ? :P Skoro naprawa w bazie jest wolna od opłat ? Chyba że chodzi o

te 10 kuponów co za błyskawiczną naprawę się płaci ?

pyhvh7E.png

Opublikowano

Czyli ma się rozumieć że np. Mój aegis padnie od np. 5 golców to ma naprawę w bazie za free ?

Więc te 500 uri. nie idzie w plecory ? :P Skoro naprawa w bazie jest wolna od opłat ? Chyba że chodzi o

te 10 kuponów co za błyskawiczną naprawę się płaci ?

Naprawe w bazie masz za darmo na premce i bez, jesli masz premke to mozesz sie odrodzic w miejscu padniecia lub na najblizszym porcie za darmo, jesli jej nie masz, placisz.

Za naprawe blyskawiczna placisz 10 kuponami .... czyli tak jak bylo

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Naprawe w bazie masz za darmo na premce i bez, jesli masz premke to mozesz sie odrodzic w miejscu padniecia lub na najblizszym porcie za darmo, jesli jej nie masz, placisz.

Za naprawe blyskawiczna placisz 10 kuponami .... czyli tak jak bylo

To zajebiście bo jak myśli gdy byłem małym flaxem o tych 500 uri. to czasami rzygać Mi się chciało bo wrogie fullki chciały się bawić,

a tutaj trzeba było latać jak głupi i szukać mordona :D

pyhvh7E.png

Opublikowano

Jeden z ich sposobów aby nowych graczy zatrzymać na dłużej ;) Kiedy kończyło się uri to, a miało się fajny statek albo zbierało się na coś lepszego, i wróg nas co chwila niszczył to odechciewało się grać. Jak widzimy BP odczuł skutki likwidacji botów.

Opublikowano

nareście GENIALNY pomysł BP ! przecież to żyłka czasem aż mi wyskakiwała z nerwów jak jakiś FE i + ulepszenia na maxa mnie rozwałał co chwile
to jedyne dobre co wprowadzili do tej gry ;) nie no jeszcze desingi do golca i aeigs jest fajny :)

Opublikowano

jest kolejny krok do lepszego DO ,jak w bugpoint usuną troche tych nowości co dodali np. ulepszenia to wtedy zaczne grać

Jak zwiększą nagrody to wtedy można się zastanowić, w końcu 2x więcej z alienów to nie dramat, a starzy gracze

mieli na tyle dobrze że dodawano to w pewnych stopniach, najpierw profil-desing, potem wrota następnie havoki

oraz LF4...

Dodają droższe rzeczy - lepsze przychody dla graczy, inaczej fullka będzie co raz droższa...

pyhvh7E.png

Opublikowano

FE ma cały czas tą samą cenę ;] To o czym mówisz zwie się SFE (super full elite ;]). Darmowa naprawa na pewno pomoże nowym graczom, bo jakby było jak wyjdzie się już na 2 galę to tam mało kiedy ktoś cię ubiję ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Jak zwiększą nagrody to wtedy można się zastanowić, w końcu 2x więcej z alienów to nie dramat, a starzy gracze

mieli na tyle dobrze że dodawano to w pewnych stopniach, najpierw profil-desing, potem wrota następnie havoki

oraz LF4...

Dodają droższe rzeczy - lepsze przychody dla graczy, inaczej fullka będzie co raz droższa...

i potem gracze będą się nerwować bo znów trzeba dać hajs na gre więc aktualizacje mogą być rzadziej a lepsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...