Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL problem Pomocy

dongufi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam problem gdy odpalam metka loguje sie to wyrzuca mnie i pokazuje się błąd detect hacking 10301 .

-Dodam że mam Windowsa 7 nigdy nie miałem hackow szukałem w google piszą ze jakis program go blokuje wyłączałem all i nic nie pomogło próbowałem od kumpla zgrać folder hs i podmienić u siebie tez to gówno dało . Żaden temat ktory znalazłem na necie z tym problemem nic mi nie pomógł

Opublikowano

Więc tak mam problem gdy odpalam metka loguje sie to wyrzuca mnie i pokazuje się błąd detect hacking 10301 .

-Dodam że mam Windowsa 7 nigdy nie miałem hackow szukałem w google piszą ze jakis program go blokuje wyłączałem all i nic nie pomogło próbowałem od kumpla zgrać folder hs i podmienić u siebie tez to gówno dało . Żaden temat ktory znalazłem na necie z tym problemem nic mi nie pomógł

Więc tak. Usuń z folderu pack następujące pliki :

HSa

locale i rooty

Potem patcher ponownie je pobierze i powinno być okej. Innego wyjścia nie widze.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
Procesy all :

atieclx.exe

AvastUI.exe*32

BitGuard

ccc.exe

csrss.exe

dwm.exe

explorer.exe

HWiNOF64.exe

MOM.exe

MSIAfterburner

RTSS.exe*32

rundll32.exe*32

taskeng.exe

taskhost.exe

taskmgr.exe

winlogon.exe

wuauclt.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...