Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

xWasil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kilku godzin próbuję zagrać w battlefield play4free ,,próbuję'' Problem jest w tym, iż, nie mogę połączyć się z żadnym z serverów , gdy wybieram jakiś server lub gra losowo wybiera... i jest niby wszystko ok, ładuje się ,lecz po kilku sekundach okienko się zawiesza, i działa i potem zawiesza i działa a gdy ładowanie dojdzie do końca pisze ,, Wychodzenie z gry''
Nie wiem czemu tak się dzieje .... wczoraj jeszcze grałem normalnie .
Liczę na szybką pomoc !

22tp.png

Opublikowano

Być może ktoś dołączył wcześniej do serwera i zapełnił wolny slot

Do każdego...?

22tp.png

Opublikowano

Wtedy byłby w kolejce.

A sprawdzałeś konto pod kątem bana?

Konto nie jest zbanowane . Dzis raz moglem zagrac , kupic bron , funds itp, ja nie moge dolaczyc do zadnego serva i okienko sie scina

22tp.png

Opublikowano

Masz bardzo słaby komputer. Ja też mam tak z klatkowaniem w okienku ale ja mogę później grać w 80 Fps bez problemów.

3 gb ram , 2 rdzenie karta chyba 250 mb laptop...

PROBLEM DALEJ JEST.

22tp.png

Opublikowano

ja mam cztery rdzenia, 6 GB ram, GTX a mimo to też się czasem wysypuje przy ładowaniu (jak na obrazku @up)... jeżeli masz na laptopie dedykowaną grafikę to gra będzie działać płynnie (chociaż lapki się przegrzewają, wtedy też może się tak zwiesić lub wywalić blue screena).

Czy próbowałeś już ponownej instalacji... w sumie wymaga to mnie wysiłku niż szukanie rozwiązania wielu problemów.

Opublikowano

ja mam cztery rdzenia, 6 GB ram, GTX a mimo to też się czasem wysypuje przy ładowaniu (jak na obrazku @up)... jeżeli masz na laptopie dedykowaną grafikę to gra będzie działać płynnie (chociaż lapki się przegrzewają, wtedy też może się tak zwiesić lub wywalić blue screena).

Czy próbowałeś już ponownej instalacji... w sumie wymaga to mnie wysiłku niż szukanie rozwiązania wielu problemów.

Karta graficzna jest zintegrowana . Nie, nie próbowałem ponownej instalacji gry, ale zaraz spróbuję

22tp.png

Opublikowano

Plusik dla pana !

Ponowna instalacja pomogła, chyba już pomogła.

22tp.png

Opublikowano

REF
REF
REF

Zainstalowałem ponownie . Rano jeszcze wszystko działało , a teraz znowu wszystko się zyebało ! Więc znowu zainstalowałem i dalej to samo co było!
Nie wiem już o co chodzi ... Przecież jeszcze 2 dni temu wszystko pięknie śmigało !

22tp.png

Opublikowano

Trzeba pogrzebać wśród rozwiązań z hameryki... gdzie te problemy rozwiązują od 2011, a w większości tematów co tydzień ktoś dopisuje "to samo" i nic z tego nie wynika.

Sprawdź pbcl.log, aby ustalić czy to nie wina PB.

Uruchom grę na niskich ustawieniach graficznych.

zaktualizuj sterownik grafiki.

Jeżeli gra "nie odpowiada" to może być to wina ramu (nie sprzętowa).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...