Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości Metin2.pl

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo PL trudniejszy , i nic nie osiągnołeś ?

Nie wiem po co poruszasz temat osiągania czegoś przez drugą osobę, jeżeli to tema o nowych mapkach na globalnych serwerach.

Do tematu:

Te nowe mapki/mobki/budynki, etc są zaje*****. Nie obchodzi mnie z jakiej gry było podglądane, ale bardzo fajnie to wygląda.

Ale jak długo będzie się to ludziom podobało to jeszcze zobaczymy :)

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Nie wiem po co poruszasz temat osiągania czegoś przez drugą osobę, jeżeli to tema o nowych mapkach na globalnych serwerach.

Do tematu:

Te nowe mapki/mobki/budynki, etc są zaje*****. Nie obchodzi mnie z jakiej gry było podglądane, ale bardzo fajnie to wygląda.

Ale jak długo będzie się to ludziom podobało to jeszcze zobaczymy :)

bo wkórwiajaom mnie potencjalni debile ktorzy twierdzo ze privy są najlepsze , i chcialbym dac takiemu w morde ;|
Opublikowano

raczej będzie szybciej bo gf chce być lepszy od konkurencji a SG też niedługo to wprowadza.

Gdy tylko dadzą mapkę do clienta to będzie trzeba odpalić unpackera. :D

Property, textureset, npclist, mob_proto client i server już mam, teraz tylko modele i pliki od mapy bo attr się zrobi na serwer bez problemu. :D

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

bo wkórwiajaom mnie potencjalni debile ktorzy twierdzo ze privy są najlepsze , i chcialbym dac takiemu w morde ;|

Raczej to zacznij najpierw pracować nad J. polskim a dopiero myśl o laniu w mordę.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...