Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwer VPS

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję dobrego i nie drogiego serwera vps. Chcę się też dowiedzieć czy istnieją hostingi oferujące dane serwery bez podawania danych osobowych typu Adres, telefon itd, Na serwerze miałby znajdować się serwer minecraft'a oraz nie wielka strona internetowa, Parametry które są dla mnie najważniejsze to 1GB Pamięci Ram oraz nie ograniczony transfer. Kwota jaką mogę wydać na takiego vps'a wynosi max. 40zł.

Z góry dziękuje za ciekawe propozycje.

Opublikowano

Oferuje Ci maszyne :

15 GB RAM

3,50 GHZ Procesor 5 rdzeni

Dysk twardy 2TB (terabajty)

Łączny koszt:

1540 zł Przelew/PayPal

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Oferuje Ci maszyne :

15 GB RAM

3,50 GHZ Procesor 5 rdzeni

Dysk twardy 2TB (terabajty)

Łączny koszt:

1540 zł Przelew/PayPal

Nie ineteresują mnie takie oferty, Doczytaj proszę do końca ;)

Opublikowano

Kup sobie ks2g na forum.ovh.pl on kosztuje 20 miesiecznie plus ktos musi sprzedac ci go razem z kontem wiec nie bd musial podawac danych

Opublikowano

speedhost.pl zobacz sobie tam vpsy i bierzesz np czarny za 45 i masz spoko vpsa ;) miałem tam serwer wcześniej było to serv4web.pl i wtedy bym go nie polecił szczerze vpsy padały z powodu braku zasobów (zbyt dużo vps na jedym dedyku) nie było możliwości reinstalacji systemu nic nie było żadnego panelu vps tylko to co przez putty można było zrobić i lipa była tak samo małe zasoby procesora były ale teraz jest naprawdę dobrze serwery uptme 99.9% przynajmniej w moim wypadku ani razu nie padł dodali panel vps w którym można zrobić prawie wszystko :).

Polecam kup na miesiąc przetestujesz i raczej nie pożałujesz..

A parametry przyzwoite jak za tą cenę.

Opublikowano

@EDIT

https://sored.pl/oferta_minecraft.html

proszę 2Gb za 35zł ;)

Mówiłem że chcę vps'a a nie jakiś hosting ;)

speedhost.pl zobacz sobie tam vpsy i bierzesz np czarny za 45 i masz spoko vpsa ;) miałem tam serwer wcześniej było to serv4web.pl i wtedy bym go nie polecił szczerze vpsy padały z powodu braku zasobów (zbyt dużo vps na jedym dedyku) nie było możliwości reinstalacji systemu nic nie było żadnego panelu vps tylko to co przez putty można było zrobić i lipa była tak samo małe zasoby procesora były ale teraz jest naprawdę dobrze serwery uptme 99.9% przynajmniej w moim wypadku ani razu nie padł dodali panel vps w którym można zrobić prawie wszystko :).

Polecam kup na miesiąc przetestujesz i raczej nie pożałujesz..

A parametry przyzwoite jak za tą cenę.

Zastanowię się nad tym ;) ale wezmę jak już pakiet "Czerwony" gdyż lepszy nie jest mi potrzebny ;) a chcę do tego jeszcze zamówić dodatkowe ip, a czy jeśli przeznaczę 512MB Ram oraz 512MB na forum, starczy? od razu mówię że serwer nie będzie upchany masą pluginów. czy może lepiej byłoby 758MB na serwer i resztę na forum? ;)

Opublikowano

VPScraft.pl

Najlepsze rozwiązanie korzysta wiele youtuberów.

Oferta ciekawa, ale czytaj do końca ;) Chcę zakupić vps 1GB Ram z transferem bez limitu ;)

Opublikowano

Koniecznie vps? mogę ci zaoferować miejsce na dedyku pisz po więcej na pw ;) z ceną się dogadamy

Nie dzięki ;) Nie będę ryzykował wolę mieć 100% pewności ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...