Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo3 - Exploit.

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Boci ktoś na tym czymś? Jestem ciekaw waszych opini na temat tego bota .

Jak temat będzie sie rozkręcał to podzielę się botem i udostępnię swojego cracka do exploita.

Opublikowano

Z tego co wiem , za tego bota sypały się bany , nigdy nie używałem , bo w bocie wymagane jest za dużo szczegółowych danych do konta : login , hasło , secret key??:D sam bot posiada w sobie map hack , speed hack , a to blizz wykrywa na biegu :D .....powodzenia z nim:)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

:) Boce 2 miesiące już na tym i nie dostałem bana :)

secret key nie musisz podawać bo to nie jest wymagane w bocie .

Speed Hack fajna rzecz .

Ogólnie lata mi na tym juz 15 botów i 11 przez 2 miesiące juz a 4 od 2 tyg :)

Poprzedni na db tylko latałem ale chowa sie przy tym.

Ogólnie bociłem na db od 1 dnia wyjścia d3 :D

Opublikowano

:) Boce 2 miesiące już na tym i nie dostałem bana :)

secret key nie musisz podawać bo to nie jest wymagane w bocie .

Speed Hack fajna rzecz .

Ogólnie lata mi na tym juz 15 botów i 11 przez 2 miesiące juz a 4 od 2 tyg :)

Poprzedni na db tylko latałem ale chowa sie przy tym.

Ogólnie bociłem na db od 1 dnia wyjścia d3 :D

Jakoś wolę zostać przy DB ten bot za bardzo ingeruje w grę.... map hack , speed hack , równie dobrze mógłbyś ustawić immortality za pomocą np cheat engine i popylać na Hardcore ....:D

1377863814-U611928.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie no hc to może zagram jak mi się będzie nudziło kiedyś :D dostałem bana na exploicie wczoraj :P ale to i tak kit z tym bo zarobilem na 1 koncie dużo :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie no hc to może zagram jak mi się będzie nudziło kiedyś :D dostałem bana na exploicie wczoraj :P ale to i tak kit z tym bo zarobilem na 1 koncie dużo :)

Ten ban był do przewidzenia.....ale jak się zwróciło konto to cool:D

1377863814-U611928.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich :) Mam prośbę. Byłby ktoś w stanie wysłać mi bota exploit ponieważ nigdzie nie mogę go znaleźć a słyszałem że najlepiej idzie na nim zarobić goldy. Z góry dzięki

Opublikowano

Bociłem na DB jakieś 2 miesiące i przezucilem się na Expolita

doszedlem do wniosku ze bardziej się opłaca pod względem golda iitemów

Gold 2kk+/1h

itemy różnie

co do bana po jakimś pól roku dostałem , bocilem jakieś 20h na dobe

porównując do kolegów którzy używali DB i dostali bana w tym samym czasie co ja

nie odczuwam jakiejś różnicy pomiędzy programami jeśli chodzi o bana oczywiście to jest tylko moje zdanie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Goldem w grze? Po co komu gold w grze jak ma bota jeleniu! Pomysl troszke, albo zacznij chodzic do szkoly zamiast przy kompie siedziec, bo masz problemy z mysleniem logicznym.

P.S. Mnie ogolnie bardzo wkur. . . to cale bocenie! Bo przez to ceny sa zawyzone w grze o jakies 4 000%! Nie stac normalnego gracza co nie boci, aby wydac 2kk na itemek jakis!! A ceny ponizej 100k nie zchodza! Ja przy dobrych wiatrach to jestem w stanie zarobik 2-4k dziennie z golda, a itemki dobre dropnac? To jest jakis zart, teraz cos dobrego to wypada raz na miesiac, a tak to same crapy! Wszystko przez losi jak wy! Bo nie umiecie dojsc do czego kolwiek uczciwie. Zycze wam tylko powodzenia w zyciu. Chodz watpie, aby i tak sie udalo wam cos osiagnac.

Jesli sie dziwicie, czemu tak malo itemkow dropie to nie sadzcie, ze nie mam MF.

300% z Mistrzostwa 243% z itemkow 125% nefalemowie i w zaleznosci od sily potworow to okolo 100% MF w sumie 768+ MF a i tak gowno leci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Goldem w grze? Po co komu gold w grze jak ma bota jeleniu! Pomysl troszke, albo zacznij chodzic do szkoly zamiast przy kompie siedziec, bo masz problemy z mysleniem logicznym.

P.S. Mnie ogolnie bardzo wkur. . . to cale bocenie! Bo przez to ceny sa zawyzone w grze o jakies 4 000%! Nie stac normalnego gracza co nie boci, aby wydac 2kk na itemek jakis!! A ceny ponizej 100k nie zchodza! Ja przy dobrych wiatrach to jestem w stanie zarobik 2-4k dziennie z golda, a itemki dobre dropnac? To jest jakis zart, teraz cos dobrego to wypada raz na miesiac, a tak to same crapy! Wszystko przez losi jak wy! Bo nie umiecie dojsc do czego kolwiek uczciwie. Zycze wam tylko powodzenia w zyciu. Chodz watpie, aby i tak sie udalo wam cos osiagnac.

Jesli sie dziwicie, czemu tak malo itemkow dropie to nie sadzcie, ze nie mam MF.

300% z Mistrzostwa 243% z itemkow 125% nefalemowie i w zaleznosci od sily potworow to okolo 100% MF w sumie 768+ MF a i tak gowno leci.

Poprostu jestes chujowy ;o ja w 24h 29 min wbilem 60 lvl i w tym czasie zarobilem ~1kk + ladnego secika mam 90k dmg

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...