Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kasa

Pikaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem że było wiele takich tematów ale pytam sie jak szybko zarobic 8,4kk?

Z góre dziękuje za odpowiedź.

Nie przesyłajcie do innych tematów bo i tak na nie patrzyłem.

Opublikowano

akualnie mam 70k wiec raczej z ta kusza nie wypali :/ do resellu nie mam nosa ani kasy :D. Piórka odpadają bo słaby sinek :/ a na glacy to nie ma z kim :D

Opublikowano

Skoro dysponujesz na te chwile tak mala kasa, polecam chodzic ci jak najczesciej na bb. W niecale 2tyg, mozna uzbieraj 1.5-2kk. A resell'a sie musisz nauczyc, bo bez tego co zrobisz pozniej? Im wczesniej to ogarniesz tym lepiej. Nie zniechecac sie. Trening czyni mistrza, pamietaj.

Opublikowano

Nawet nigdy nie próbowałem resselu więc nie wiem co kupować :D na bb to chodze jak moge ale nie wiem kiedy sa i jakie ch :D

Opublikowano

Jak zbierzesz te 2 lub 1kk (lepiej jak z najwieksza kasa zaczynac resell), to wtedy kupujesz piora aniola, zwoje sp niebieskie, perfumy. Chodzi o to ze skupujesz jak najtaniej przedmioty, na ktore jest najwiekszy popyt (szybko schodza). Zawsze sledzisz nb, zeby byc na biezaco z cena. Sprzedajesz drozej, w pozniejszym czasie skupujesz pudla. To tak w pigulce, to co najwazniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...