Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] 3v3 Riot u kidding me?

Vallenrod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest normal, gdzie tu jest sens gry jak 1 ma 28 lvl i rozegrał może 350 meczy a tamten z 8k

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Lee sin co normali ma mało ... Poprostu było bardzo mało premadów którzy akurat teraz szukali gry więc przydzieliło wam taki przeciwny team ...

Taka ciekawostka lee sin stracił 170 dni wciągu 2 lat :D Co daje 730 / 2 (bo sen) 365 - 170 = 195 dni straconych xD z 365 ^^ Reszta to pewnie szkoła/praca xD ładny no life

Opublikowano

na 3vs3 często jest to spotykane, mało osób gra i niema kogo dobierać

chodź tego cho powinno dodać do enemy, ostatnio miałem meczyk, ja + 2 silvery vs x2 plat 2 + random bez 30lvla, i był sens gry bo dostali po dupie(ten random grał najlepiej z tych platyn)

@up

beka xDD

@down

no to pewnie nie było innego premade do dobrania, albo chuj wie

riot zawsze kantował, jak z wczorajszymi laggami, gdzie nie dawali nawet loss forgiven(harde lagi obu drużyn)

Opublikowano

ale to jest full premade vs fullpremade i gość robi mnie na 1 lvlu pod turretem XDDDDDDDDD

gram gość często 3v3 i na rankedach to czasem jest zrozumiałe ale nie na normalach;/

Opublikowano

ale to jest full premade vs fullpremade i gość robi mnie na 1 lvlu pod turretem XDDDDDDDDD

gram gość często 3v3 i na rankedach to czasem jest zrozumiałe ale nie na normalach;/

Dobra gościu, spójrz na swój avatar..

Spojrzałeś?

To teraz coś z tego wywnioskuj. ;D

@top

Takie są premade co na to poradzisz.

Raz Tobie da w enemy jakieś 10 lvle a raz da Ci Diamentów..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ja was nie rozumiem, nie było premade na Waszym poziomie, dobrało wam wyższy - wina RIOTu, ogarnijcie z tym, i tak to tylko normal więc nie rozumiem o co te marudzenie...

Opublikowano

Chyba ty nie rozumiesz... bo gram dużo i chodzi o to, że ciągle mi dopiera 3v3 ranked/normal high elo... w ranked 3v3 mamy Gold V to rozumiem jak nam da jakies platyny czy coś ale nie na normalu chodzi, o to że system jest chory :O, i nigdy nie gralem 3x30 lvl vs typ co ma 10 :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...