Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pije dużo napojów ;o Zaszkodzi?

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zauważyłem, że od ostatniego czasu dużo pije napojów. Dzisiaj to już przeszedłem sam siebie, bo na stołówce wziąłem 4x picie (takie szklanki po chyba 200-300ml), jak wróciłem do domu to w kilka(naście) minut wypiłem 1,5l Ice Tea i teraz pije znów te Ice Tea i znów zaraz się skończy o.O Chcę się upewnić, czy to mi przypadkiem nie zaszkodzi bo - Co za dużo to niezdrowo ;) Ogólnie dzisiaj wypiłem około lub nawet ponad 3 litry :P Jak coś ten temat to nie troll tylko mam takie pytanie - Czy to mi zaszkodzi? Praktycznie ciągle czuje pragnienie, że jeszcze, jeszcze muszę się napić tego Ice Tea :P Te Ice Tea to jest te biedronkowe 1,5l jak coś. Normalnie pije zdecydowanie mniej, a teraz to butelka 1,5l praktycznie na hita idzie..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Im wiecej pijesz plynow tym lepiej, najlepiej pij wode. Jesli pijesz tylko slodkie to moze byc to szkodliwe

Opublikowano

Zjadłeś coś słonego - i teraz Cię słuszy ^^

Dzisiaj akurat nic słonego nie jadłem - wczoraj paluszki :P

Im wiecej pijesz plynow tym lepiej, najlepiej pij wode. Jesli pijesz tylko slodkie to moze byc to szkodliwe

Właśnie pije samo słodkie :C

nie imprezowałeś za bardzo zeszłego dnia? :huh:

Ja (jeszcze) nie imprezuje :) Nie ten wiek, więc to odpada. Po prostu siadam przy kompie, mam na biurku butelke z piciem i po ok. 10 minutach cała znika. Jak coś 1,5 litra picia

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Te picie co tak dużo pije nie ma konserwantów (skład i opakowane mówi ^^). Patrzę na skład i jedynie rzuca mi się w oczy:

- Regulatory kwasowości: Kwas cytrynowy i cytryniany sodu

- Przeciwutleniacz: Kwas askorbinowy

Reszta wygląda normalnie.

Opublikowano

napij sie szklanki wody z cytryną

Wypijam litr picia typu cola, dalej chce mi sie pić wypije szklanke i pragnienie zgaszone :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...