Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Święty rowek 4 ...

Endriex

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o grze Saints Row 4?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, oglądałem początek tej gry nakręcanej przez Roja i zacząłem sie zastanawiać czy w nią nie zagrać.

Z tego co słyszałem to gra cieszy się dużą popularnością ale ja troche uważam że jest pokręcona ze względu na efekty muzyczne np...

ale wszystkiego niewiem bo nie oglądałem do końca ;)

co tam dokładnie sie robi i ile potrzeba czasu na przejśćie?

Opublikowano

Mi zajęło przejście ok ~35 godzin z misjami pobocznymi itd (pełne przejście gry). Gra dużo nie różni się od SR3 :), minimalnie grafiką według mnie oraz fabułą.

Gry nie kupiłem, wolałem pobrać pirata, bo średnio mi się podoba więc zmarnowałbym dużo kasy na coś co mogę mieć za darmo :).

Opublikowano

Obie gry , 3 i 4 są zajebiste w chuj, jednak IV bardziej mi się podobała...

Na dodatek... niespodzianka! Mój komp ledwo co spełnia wymagania 3'ki a 4'ka chodzi lepiej od 3!

Na dodatek dubstep guny itp... Wydaje mi sie, ze SR4 był krótszy, ale to pewnie przez supermoce, więc szybciej poruszałeś się po mieście.

Mi się gra zajebiście podobała (ukoñczyłem z 95%, fabułę całą) i chyba się wezmę za przechodzenie jej jeszcze raz... polecam.

shoob.png

Opublikowano

Nie zapominajcie, że DLC Domimatrix wcześniej planowane do SR3, będzie wydane do SR4 soon!

Domimatrix to SR4...

Domimatrix miało być DLC w którym kosmici przylatują i zamykają cię w komputerowej symulacjii... zgadnij o co chodzi .-.

@edit

poprawka

domimatrix tylko doda content do gry, jednak miał być oddzielną modyfikacją do sr3, w której jak mówiłem kosmici zamykają cię w symulacji.

shoob.png

Opublikowano

Gry nie kupiłem, wolałem pobrać pirata, bo średnio mi się podoba więc zmarnowałbym dużo kasy na coś co mogę mieć za darmo :).

Mogłeś poprostu napisać, że jesteś jebanym złodziejem.

Co do tematu same SR4 fabularnie jest gorsze od trójki, ale jest więcej do roboty i lajtowo wyciągniesz 40 godzin.

Opublikowano

Mogłeś poprostu napisać, że jesteś jebanym złodziejem.

Co do tematu same SR4 fabularnie jest gorsze od trójki, ale jest więcej do roboty i lajtowo wyciągniesz 40 godzin.

może i jest gorsze, jednak motyw prezydenta, kosmitów, symulacji, powrotu Gata itp jest zajebisty sam w sobie.

shoob.png

Opublikowano

Moim zdaniem 3 > 4 > 2, a w pierwszą część nie miałem okazji zagrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...