Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakim cudem moje pasy zostały zmienione ?

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak w temacie jakim cudem mój login i hasło zostało zmienione jak wczoraj jeszcze normalnie grałem . Gadam na skypie z kumplami a tu mi mowi jeden ze jestem w grze od 20 min, wchodze do gry a tu dupa nie działa później na stronę wchodze tak samo próbuje przypomnieć hasło nic nie przychodzi a gdy chcę zobaczyć jakie konta na danym e-maliu są tego nie ma na żadnym. Możecie mi jakoś pomóc ? Napisałem już do supportu z prośbą o przypomnienie hasła lub emaliu (odzyskaniu ).

Dało by radę sprawdzić jakie Ip sie logowało na dane konto po stronie naszej czyli player ?

sygna.png

Opublikowano

poczekaj 1 dzień raz miałem że pisało że źle, na drugi dzień było ok . Może jakąś mini konserwacja serwerów czy coś. Jeśli jutro nie będzie działać , pisz do czerwonych . Musisz podać mail na którego zakładajer konto (nie aktualne , tylko to na które zakładałeś ) ostatnie ip z którego TY się logował xD lub dodaj logi które masz w dokumentach to sami odczytają , dzień itp potem odpisza i dadzą reset lub inne pytanie dla potwierdzenie że twoje konto

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Znając życie dzielileś z kims konto a o to wynik w lolu nie trzeba mieć dostępu do e-maila ,aby go zmienić wystarczy znać login i hasło z gry.

Edit: a tak wgl to po co Ci IP ^^niz IP nie zrobisz

Opublikowano

pisz do Angielskiego Polski ci nie pomoże

Tu się zgodzę.Marne szanse są na odzyskanie a jeśli dzielił z kimś konto to może zapomnieć ,że odzyska.Przeskanuj komputer sprawdz czy nie masz keyloggerów itd

Opublikowano

Pewnie masz jakiegoś wirusa na kompie lub wszedłeś w jakieś linki co Ci koledzy wysyłali np. na GG .

Polecam Ci przeskanowanie systemu avastem , do tego napisz do supportu , w treści im podaj swój email i jakieś informacje dot. konta oraz poproś ich o pokazanie logów logowania

Opublikowano

Pewnie masz jakiegoś wirusa na kompie lub wszedłeś w jakieś linki co Ci koledzy wysyłali np. na GG .

Polecam Ci przeskanowanie systemu avastem , do tego napisz do supportu , w treści im podaj swój email i jakieś informacje dot. konta oraz poproś ich o pokazanie logów logowania

Żadna firma nie pokaże nigdy logów ,nie ma prawa tego zrobić więc niech się nie ośmiesza przed supportem.Co do avasta to potrafi przepuścić keyloggera mającego 39 trojanów więc NIE.Chcesz skanować kompa zrób to dobrym antywirusem np AVG priorytet wysoki

Opublikowano

w dokumentach "appdata" i dalej riot itd. Masz logi całej gry z zapisem czatu , nickami innych graczy i nie tylko...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Znając życie dzielileś z kims konto a o to wynik w lolu nie trzeba mieć dostępu do e-maila ,aby go zmienić wystarczy znać login i hasło z gry.

Edit: a tak wgl to po co Ci IP ^^niz IP nie zrobisz

Nie uważasz, że IP potwierdzi w supporcie właściciela konta? Jeśli logował się z danego IP i wszystko działało, podał mail z którego konto zostało aktywowane i opisał problem, to jeśli akurat support lola w porównaniu do innych nie jest bandą obiboków (w co wątpie) to napewno konto odzyska.

@Autor: Inna sprawa, że jeśli nie dzieliłeś konta z jakimś kolegą / nie dawałeś komuś passów żeby Cię boostował / cokolwiek w ten deseń, czytaj: tylko Ty miałeś passy do konta - to raczej napewno keylogger, albo poprostu miałeś śmiesznie proste hasło. Będziesz musiał poważnie zastanowić się nad dobrym skanowaniem kompa ;3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Nie uważasz, że IP potwierdzi w supporcie właściciela konta? Jeśli logował się z danego IP i wszystko działało, podał mail z którego konto zostało aktywowane i opisał problem, to jeśli akurat support lola w porównaniu do innych nie jest bandą obiboków (w co wątpie) to napewno konto odzyska.

@Autor: Inna sprawa, że jeśli nie dzieliłeś konta z jakimś kolegą / nie dawałeś komuś passów żeby Cię boostował / cokolwiek w ten deseń, czytaj: tylko Ty miałeś passy do konta - to raczej napewno keylogger, albo poprostu miałeś śmiesznie proste hasło. Będziesz musiał poważnie zastanowić się nad dobrym skanowaniem kompa ;3

Tak zgadzam się z tym,ale supportu już ma oba IP więc zastanawiam się po co mu to IP skoro już mają?Narazie chyba nie ma dalej co spamować poczekamy aż wbije i powie nam co supp odpisał

Opublikowano

No więc tak:

Dzieliłem się z kumplem(z reala jedna ulica dalej i ta sama szkoła znam go 10 lat jbc..) kontem ale podałem supportowi jego IP ( ma stałe ) a po drugie jest on plat II i nie sądzę że potrzebny mu by był silver V..

Co do supportu hmm napisałem do Polskiego i odpisali mi tak:

Podałem im all co wymagali :

Nazwa użytkownika (login którego używasz by zalogować się do gry):
Nazwa przywoływacza (nazwa w grze):
Serwer, na którym grasz (NA, EUW lub EUNE):
Data utworzenia konta (miesiąc/rok):
Adres email na którym zostało zarejestrowane konto:
Lokalizacja, w której zarejestrowałe(a)ś konto (miasto, państwo):
Adres IP, z którego udało ci się ostatnio zalogować do League of Legends:
Kto jeszcze ma dostęp do twojego konta:

Jak stałeś(-aś) się właścicielem tego konta:

czyli to co wyżej dostałem emaila od nich żeby dalej wypełnić czyli to z numerem IP itd. i teraz czekam na odpowiedź co najśmieszniejsze że gg też zosatłó shackowane ;) Może nawet lepiej bo miałem 2k kontaktów nie potrzebnych :D

sygna.png

Opublikowano

Avg,Avast i 3 programy keylogerowe nic nie wykazały to chyba znaczy że nie ma go już albo go nigdy nie było.

sygna.png

Opublikowano

Jeśli miał keyloggera to również mógł mu się wbić na gadu gadu gdzie mówisz Nam ,że przesłałeś mu pasy,wystarczyło ,że wszedł w archiwum na stronie GG i po sprawie .Ewentualnie Twojemu koledze coś odbiło i sam zajebał Ci konto a teraz się wypiera i wmawia Ci ,że "Keyloggery itd"

Opublikowano

Polski support mi pomógł trochę okłamałem że nikt nie miał dostępu do konta itp :) Dziękuje wszystkim za pomoc temat do zamknięcia

sygna.png

Opublikowano

Pare Dni temu jakiś chińczyk chciał wbić mi na maila ale dobrze że gmail zablokował, logowanie bo stwierdził że to nie właściciel konta się loguje.

Ktoś próbował ostatnio użyć aplikacji do zalogowania się na Twoje konto Google –

Zablokowaliśmy próbę logowania na wypadek, gdyby ktoś chciał się włamać na konto. Sprawdź te informacje:

Piątek, 13 wrzesień 2013 19:44:09 UTC

Adres IP:
60.166.226.93

Jeśli nie rozpoznajesz tej próby logowania, ktoś inny mógł próbować
dostać się na Twoje konto. Jak najszybciej zaloguj się i zresetuj hasło.

Opublikowano

Hmm a jeżeli ktoś Ci konto shackował t onie lepiej iść na niebiesko czerwonych ??

1, Znajdą jego ip i możesz g oo sądu pozwać czy coś.

2-----. Zapłacisz xD

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

chuja ma pozamiatane jak ja odzyskiwalem to 5 moich znajomych gralo na 1 koncie potestowac picki stracilem haslo itp . napisalem ze znajomi wbijali czasem na konto i jakos oddali mi haslo na stary mail itp.

Opublikowano

pisz do Angielskiego Polski ci nie pomoże

Co Ty gadasz jak napisze po Polsku , to mu odpiszą . Po 3 h tak gdzieś odpisują , lepiej odrazu napisac co się dzieje ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...