Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie przez Google Chrome

Juniorek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym spytać tylko, czy jest możliwość pauzowania pobierania przez przeglądarkę Google Chrome, bym mógł potem z powrotem zacząć pobieranie od ostatniego punktu?

Chodzi mi o to, że powiedzmy ściągnę połowę pliku i chcę pograć online, to muszę wyłączyć pobieranie, by mi nie lagowało, a nie mogę tego zastopować, tylko jedynie całkowicie wyłączyć - chyba, że się mylę i jest inna opcja.

Wiecie może jak to zrobić? Albo jest jakiś do tego dodatek/program?

Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedzi . :)

Opublikowano

Wydaje mi się,że nie ma takiej możliwości - przynajmniej mi anuluje się pobieranie gdy zastopuje/wyłączę i włączę przeglądarkę.

~~ Firefox chyba ma taką możliwość . Pobieraj przez torenty ;)

#rein

Opublikowano

(Prawie) WSZYSTKIE serwisy do pobierania tego nie udostępniają jeśli nie masz premium. Jak pobierasz plik i jest ta tabelka "FREE" I "PREMIUM" To tam pisze co masz za premium, a co masz free. Gdzie nie gdzie pisze "Pauzowanie pobierania" - "Premium - YES" - "Free - NO" Czy coś takiego ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Wiem, że przez torrenty najlepiej, ale pytam po prostu jeśli nie ma torrenta, to czy jest możliwość przez przeglądarkę.

Nie pytałem się jak jest z serwisami, po prostu zadałem proste pytanie na temat pauzowania pobierania w Google Chrome, a nie pytałem o jakieś serwisy.. -.-

Dobra, proszę Adminów o zamknięcie tematu, bo zaraz zleci się banda ludków, którzy będą próbować nabić posty, chociaż i tak nie pomogą.

Opublikowano

Nie pytałem się jak jest z serwisami, po prostu zadałem proste pytanie na temat pauzowania pobierania w Google Chrome, a nie pytałem o jakieś serwisy.. -.-

Serio? <_<

Właśnie Ci tłumaczę, że serwis powiedzmy catshare za free nie udostępnia pauzowania pobierania, więc jak klikniesz pauza i potem wznów to pobieranie się anuluje... -.-

A te darmowe serwisy powiedzmy dl.free udostępnia pauzowanie, czyli możesz sobie kliknąć pauza, potem wznów bez anulowania pobierania.

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...