Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z moim internet?

Huskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam internet z orange 1mb - ostatnio moja siostra używała neta z WiFi ogladala cos na YT przez 30 min no i wiadomo ping 500+ i z nerwów zresetowałem modem 5 razy i tera net jest tak chujowy że ciagle mam Strona internetowa jest nie dostępna, albo LoL mi sie długo załacza. Pomoże ktoś?

wotw2403.png

Opublikowano

Internet bezprzewodowy żre gunwo, wyjdź z internetu, albo kup satelite.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ja też mam ostatnimi czasy problem z orange. Poszukałem, i dowiedziałem się że modernizują u nas anteny etc. Przeszukaj skrzynkę sms i zadzwoń ewentualnie, może to to samo.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Jest awaria łącz i DNS, nic nie załatwisz do czasu usunięcia awarii

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...