Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tak będzie wyglądała przyszłość smartphone?

This is Skill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie tak wyglądać, bo wtedy znika coś na czym opiera się dużo producentów, czyli "planowane starzenie", jeśli ludzie nie będą kupować nowych telefonów, a jedynie będą czekać na nowe elementy to bardzo spowolni to gospodarkę i bardzo zmniejszy ilość $$$ dla producenta. Nie wiem czy widzisz, ale producenci bardzo wolno wprowadzają do swoich telefonów jakieś nowości. A uwierz mi że gdyby chcieli to mogliby oddać nam do użytku dużo lepszą tehnologię, która jest już opracowana ale poprostu nie opłaca się im nam jej dać.

Opublikowano

Raczej wątpie, bo producenci telefonów nie będą chcieli aby ich produkty można było modernizować / naprawiać samemu w łatwy sposób. U nich musi hajs się zgadzać dlatego taka opcja raczej odpada, jaka jest podana w filmie. Laptopy jest trudno modernizować, wręcz niemożliwe, a co dopiero telefony. Co chwile wychodzi jakiś nowy model (za wyjątkiem Iphone'a).

Jednakże gdybym miał ocenić taki telefon, to według mnie jest bardzo fajny i bym go z pewnością kupił :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Dla mnie zayebiste. Na pewno bym coś takiego kupował. Uniwersalne, kreatywności potrzeba :) oby coś takiego zrobili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...