Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pershing vs T28

Oriox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym zakupić jeden z tych pojazdów, ale nasłuchałem się wiele opinii na temat obu pojazdów i jestem całkowicie zmieszany. Moje pytanie polega na tym... Co daje więcej RADOŚCI Z GRY? Nie chce widzieć odpowiedzi typu ,,zależy czym lubisz bardziej grać" ,,jak lubisz się kryć to T28, a jak atakować to Pershing" itp, itd. Zależy mi tylko i wyłączenie na radości z gry. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje.

Opublikowano

Hmm...

T28 i Prot T28 to zjebane muły z zajebistym działem, a Pershing to med, nie aż tak mobilny, z działem medowym.

Jebie mnie to, że "nie mówcie, że zależy czym wolisz grać", bo taka jest prawda, jeden woli TD drugi Medy.

Mi się Protem (NIEWYMAKSOWANYM! (działo z T29) gra zajebiście, a co to będzie jak będę miał działo z T34!

shoob.png

Opublikowano

Łapcie lajki za sensowne odpowiedzi

@up

Tylko mi się oba rodzaje pojazdów podobają xD

Opublikowano

Powiem tak, wszystko zależy od stylu gry.

T28 jest powolny, ma dobre działo i pancerz.

Pershing to med, nie jest mobilny aż tak bardzo jak inne medy, ale na pewno jest szybszy od sp i ma lepsze działo.

Ja bym kupił najpierw Pershinga potem T28 ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

T28 siedzi w moim garażu, Pershing już dawno nie. Problem w tym, że T28 było moim drugim T8, Pershing pierwszym. W T28 mam 45k expa, a w linii medów mam Pattona III.
Pershing jest niezwykle przyjemnym medzikiem, dosyć mobilny, dobre działo, genialna osłona działa, na której jest 203mm na środku (Spaced Armor do tego), a na górnej i dolnej części osłony działa ma 110mm i kolejne 110mm pod nią. Wieża jest niezwykle mocna. Kadłub coś obija.
Czemu T28 mam tak długo w garażu? Jest najzwyczajniej w świecie nudny. Jakby miał działo z T95 to byłby genialny i każdy by się o niego tłukł, ale ze względu na średnie obr rzędu 400 i naprawdę słabej mobilności, ten czołg jest monotonny i przez to nudny. Ma NIEZŁY pancerz, bo 250mm ma tylko na osłonie działa, na reszcie przodu ma 203mm (jakby co).
Polecam z tej dwójki Pershinga, ponieważ można nim grać jak medo/flankerem, ale również jak Passive Spotterem (dobry camo factor i 400m zasięgu widzenia).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...