Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z renderowaniem

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chciałem sobie wrzucic na yt filmik z bf3 jest to taki test fps itd. ale nie w tym rzecz uzywam programu freemake video converter chcialem filmik zeby byl w hd, i na starym kompie na xpku wszystko dzialalo a teraz jakiego bym programu nie uzyl co zrobil to i tak 360p nie moge zmienić ani nic poradzić ;/

edit; nie piszcie zmien program bo ten jest prosty i fajny, a szczegolnie ze ja to raz na ruski rok lekko chce cos obrobić i wstawic - tak sobie

jezeli mi ktos pomoze rozwiazac problem albo jakis tut moze zle robie max lajkow na dzien :)

Opublikowano

1.Ustaw w programie do nagrywania rozdzielczość 720p

2.Pobierz Windows Movie Maker(chyba że masz) i do tego był poradnik jak robić w nim filmy hd

3. Zastosuj się do któregoś poradnika

4.Wrzucasz na yt

5. DA END

graphic.png

Opublikowano

1. czyli we frapsie czy co?

1.Ustaw w programie do nagrywania rozdzielczość 720p

2.Pobierz Windows Movie Maker(chyba że masz) i do tego był poradnik jak robić w nim filmy hd

3. Zastosuj się do któregoś poradnika

4.Wrzucasz na yt

5. DA END

Opublikowano

eek nie używaj frapsa tylko mirillis action.

Fraps nagrywa taką rozdzielczość jaka jest ustawiona na monitorze, więc pomiń pkt 1

Tu masz poradnik do wmm:

graphic.png

Opublikowano

i tam jesty opcja ze on mi od razu zmienia do mniejszego rozmiaru i wrzucam z programu na yt ta?

bo jesli programem chce zmniejszyc to pokazuje jako muzyke

Opublikowano

Ale jak nagrywasz w 360p, to jaki sens ma konwertowanie tego do 720p? -,o

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...