Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe SplashArty, Icony + Ryze

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszysttko dobre procz ryze, znowu go nerfia..

Xerath spoko ikonka tak samo olaf, te ikonki z mistrzostw.. kiepskie.. mogliby lepsze zrobic

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zajebiste te splash arty, skiny do wardów też.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Zajebiste te splash arty, skiny do wardów też.

To nie są skiny do wardów, tylko zwykłe wardy

Opublikowano

To nie są skiny do wardów, tylko zwykłe wardy

Tak, wiem. O to mi chodziło. Ja naprawdę potrafię czytać, i ludzie nie powinni się czepiać takich rzeczy. Przeważnie wychodzi na to, że owy człowiek (W tym przypadku ja, tylko bez obrażania) zostanie obrażony za to, że napisał tak a nie inaczej, ale wiedział o co chodzi. Ja po prostu tak to nazwałem, gdyż nie wiedziałem inaczej jak to nazwać.

@Battlelet przeczysz sam sobie. Sam napisałeś, że jest to "Nowy klasyczny skin" a teraz piszesz, że nie jest to "Nowy skin tylko zreworkowany skin a jest różnica.".

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Wardy to dobry ruch, według mnie na +

ŚWIETNY splash do xeratha

A olaf? Niby splash słaby, ale oddaje on troche starszy klimat lola, taki komiksowy :D Też na +

A co do Ryze, to nawet nim nie grywam ale nie jest op więc nerf nie potrzebny

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Tak, wiem. O to mi chodziło. Ja naprawdę potrafię czytać, i ludzie nie powinni się czepiać takich rzeczy. Przeważnie wychodzi na to, że owy człowiek (W tym przypadku ja, tylko bez obrażania) zostanie obrażony za to, że napisał tak a nie inaczej, ale wiedział o co chodzi. Ja po prostu tak to nazwałem, gdyż nie wiedziałem inaczej jak to nazwać.

@Battlelet przeczysz sam sobie. Sam napisałeś, że jest to "Nowy klasyczny skin" a teraz piszesz, że nie jest to "Nowy skin tylko zreworkowany skin a jest różnica.".

Nie przeczę... "nowy KLASYCZNY skin" oznacza to samo co "stary zreworkowany skin". Ja nigdy sobie nie przeczę :)

W twoim drugim cytacie zabrało "nie" przed słowem "Nowy".

Opublikowano

Jejkuuuuuuuu czekałem na rework splashartu Olafa i co? Gówno... znowu beznadziejny, nawet gorszy niż był chyba >.<

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wszysttko dobre procz ryze, znowu go nerfia.. Xerath spoko ikonka tak samo olaf, te ikonki z mistrzostw.. kiepskie.. mogliby lepsze zrobic

Przecież to jest cofnięcie zmiany wprowadzonej ostatnio na pbe. Oficijalnie nic się nie zmieni (ryze)

Opublikowano

Xerath jeszcze spoko choć i tak się mało różni od poprzedniego i nim nie gram, ale takie małe podrasowanie graficzne zawsze może być

Olaf? Porażka. Na początku jak zobaczyłem tego skina to pomyślałem, że to jakiś stary dopóki nie wszedłem na LoLa. Naprawdę ten wcześniejszy bardziej mi się podobał no, ale trudno dla Riotu ważniejsze jest nerfienie Ryze i reworki champów z dobrymi skinami zamiast zrobić rework nie wiem Poppy, Malpha, Warwicka.

Opublikowano

Hej czyli jeśli ma się tych championów to dostanie się ikony przywoływacza z podanymi powyzej champami ?

To nie są ikonki konta... to są ikonki jak np. przy zabiciu kogos...

Jak dostac te ikonki bo nie w temacie jestem :D

Czytaj wyżej.

Xerath jeszcze spoko choć i tak się mało różni od poprzedniego i nim nie gram, ale takie małe podrasowanie graficzne zawsze może być

Olaf? Porażka. Na początku jak zobaczyłem tego skina to pomyślałem, że to jakiś stary dopóki nie wszedłem na LoLa. Naprawdę ten wcześniejszy bardziej mi się podobał no, ale trudno dla Riotu ważniejsze jest nerfienie Ryze i reworki champów z dobrymi skinami zamiast zrobić rework nie wiem Poppy, Malpha, Warwicka.

Nie znerfili Ryza... oni cofnęli zmiany które były tylko na PBE. Na oficjalnych serwerach nic sie nie zmieni.

Opublikowano

Xerath na duży plus

co do Olafa mi się nawet podoba :D ale powinien wyglądać trochę groźniej.

Wardy tez mogą być, jednak mogliby dodać jakieś płatne skiny wardów, niby to głupie ale jednak by zarobili, a nie jeden by kupił.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Xerath wygląda ok, olaf troszkę gorzej, wardy eleganckie, a ryzowi nie było to aż tak potrzebne.

Na temat avatarów nie ma co się wypowiadać, ponieważ są to zwykłe loga drużyn.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Olaf mi się nie podoba starszy był lepszy. Wardy fajne wyglądają.A ikony są do du** jakieś takie "Niewyraźne"

x

Opublikowano

Xerath na duży plus

co do Olafa mi się nawet podoba :D ale powinien wyglądać trochę groźniej.

Wardy tez mogą być, jednak mogliby dodać jakieś płatne skiny wardów, niby to głupie ale jednak by zarobili, a nie jeden by kupił.

na pbe jest skiny do wardow w stylu dravena lux...

zreszta ryze idzie w strone olafa i win ratio w okolicach 40%

brzydki olaf ,brzydki xerath

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Nowy art i ikonka Xeratha jest ok, natomiast u Olafa średnio. Nowy wygląd wardów ujdzie, ale nerf dla Ryze'a jest według mnie zbędny.

To nie jest żaden nerf ryza, po prostu nie dawno na pbe zwiększyli mu trochę te statystyki i teraz wróciły do poprzedniego stanu.

@up

win ratio spada przez bolowcow, którzy nie umieją grać, a myślą że dzięki temu wygrają każdą grę.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...