Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktos mi ukradl konto... :(

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie ktos mi ukradl konto. Robilem zeby przypomnialo mi haslo ale nie do chodzi... Kolega wbil na moj nick i mam jakiegos skina w sluchawkach a mialem golej dziewczyny xD albo malpy. Wie moze co zrobic w takiej sprawie?

Z gory dzieki

Pozdrawiam. Jesli zly dzial, sorry.

Opublikowano

1. Jeżeli twój znajomy zna hasło, to znaczy, iż on jest sprawcą twojego problemu.

2. Jeżeli chodziło ci o to, że on wszedł na twój nick poprzez launcher no-premium, to inną ewentualnością może być to, że ktoś faktycznie ukradł twoje konto, a jeśli opcja, która jest odpowiedzialna za przywracanie haseł w twoim przypadku nie działa, to skontaktuj się z pomocą.

3. Jeżeli ktoś zmienił hasło także w e-mailu, to nie łudź się, nie odzyskasz konta.

Opublikowano

Napisał, że kolega wbił na jego nick, czyli pewnie wpisał w non premium launcherze. Co do konta, email musi "dochodzić", sprawdź folder "SPAM" w skrzynce. Jeżeli nie ma, pisz do samego Mojangu ;)

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Szanse na odzyskanie konta są nikłe.

@up na odpowiedź mojangu możesz nie liczyć, a nawet nie marzyć.

Spróbuj zmienić przez konto Mojang.

Opublikowano

Jak mam to zrobic? Nie chce stracic kasy. Nikomu nie podawalem hasla ani e-mailu... Albo ktos widzial moje haslo i sobie wpisal i zmienil email albo to jest jakis inny problem.

Opublikowano

Co mu gadacie, że kolega zmienił?

A z jakiego lunchera korzystasz? Bo niektóre typy by Zyczu mają KayLoggery. Napisz do tych z mojangu i módl się by coś ci poradzili.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kacki co ty bredzisz?
Mojemu koledźe ukradli konto i miał jeszcze ten dowód wpłaty czy cos i gift-code.

Napisał do Mojangu i odzyskał konto....

Szanse masz 5/10 :) jak sie postarasz i dokladniej wyjaśnisz,i rozmówisz się z kolegą.

1RkW7od.png

Opublikowano

Jeżeli masz potwierdzony e-mail to spokojnie odzyskasz. Jak mu podasz hasło to tylko może Ci je zmienić ale nie ukraść. Jeżeli Ci zmienił hasło to po prostu musisz odzyskać hasło za pomocą e-maila :) Prosta sprawa.

Opublikowano

Albo również na jakimś serwerze admin sprawdził dane konta i "zabrał" konto a z emailem jakiegoś programu użył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...