Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Logowania :?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od 2Dni mam problem z Logowaniem sie na serwery między innymi na server "Dx.Sfyt2" logujac sie na serwer cały czas jest Błąd podczas laczenia sie z serwerem serwer nie jest OFF poniewaz znajomi graja no i na Statusach pokazuje ze server jest Online, Przyczyna internetu tez to nie bedzie poniewaz internet cały czasy jest właczony (Łącze 16 Mb/s) moze spotkal sie juz ktos z takim problem ? za kazda informacje bede bardzo wdzieczny, z góry dziekuje .

123qs.jpg

Opublikowano

Witam otóż od 2Dni mam problem z Logowaniem sie na serwery między innymi na server "Dx.Sfyt2" logujac sie na serwer cały czas jest Błąd podczas laczenia sie z serwerem serwer nie jest OFF poniewaz znajomi graja no i na Statusach pokazuje ze server jest Online, Przyczyna internetu tez to nie bedzie poniewaz internet cały czasy jest właczony (Łącze 16 Mb/s) moze spotkal sie juz ktos z takim problem ? za kazda informacje bede bardzo wdzieczny, z góry dziekuje .

Jeżeli grasz na spolszczeniu spróbuj je zmienić.Ja polecam Mod kamera

Link do niego

Jeśli nie pomoże spróbuj przez clienta ;)

Pozdro Spaik

Opublikowano

akutalnie cały czas gram na modzie kamera , na spolszczeniu rowniez probowalem no i na chinskim cliencie tez , wszedzie to samo Bład podczas laczenie sie z serwerem .. :/ moze jakas inna rada ? chcialem dodac ze na wszystkich serwerach ktore znajduja sie na modzie mam bład .. :/

123qs.jpg