Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę grać

SaguaroFiren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją i odpaliłem tego simple patcha czy jakoś tak i nacisnąłem patch na tym simplepatcherze i nic się nie robi, a pasek postępu stoi w miejscu.

Opublikowano

Było tak jakieś 40 minut. Wyłączyłem i robię reinstala gry, lecz znowu tak było z tym patchem.... Dodałem do tego folderu DL..... te patche i tak pomyślałem, żebym odpalił normalnego launchera i niespodzianka... zaczęło się patchować :) Dopiero jestem przy wersji 1.57.25, ale jak się skończy patchować, to napiszę czy się udało

Opublikowano

I lipa ;/ patchowało się, i doszło do wersji x.xx.27, i zaczeła się pobierac x.xx.29. W trakcie pobierania, dokładnie w połowie, pobieranie stanęło. Czekałem kilka minut i nic... Postanowiłem wyłączyć dbolaunchera i odpalić go ponownie. Odpaliłem tego launchera a tam niespodzianka, wersja x.xx.31, zdziwiłem się bo przy wyłączaniu było x.xx.27... Ok zaczyna się coś patchować, a potem zaczął ściągać się plik DBO.exe, który miał 6,6 MB. Kiedy się już ściągnęło, to wyświetlił się jakiś chiński komunikat, kliknąłem na niego i mogłem kliknąć START, bo było na pomarańczowo, no ale.... Wersja nadał ta, która była wczoraj. Znowu wyłączyłem tego zasr.... launchera i pomyślałem, że teraz może tego simple zrobię, więc zrobiłem ten folder, wgrałem wszystkie patche od x.xx.33 do x.xx.51 i odpaliłem simple launcher ( chyba tak się to nazywa :) ) i gdy wyświetliło mi się okienko kliknąłem na PATCH i znowu pasek postępu patchowania stoi w miejscu i nic się nie dzieje... Nie wiem co mam robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...