Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

j. Niemiecki

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Jak się tego szitu nie nauczę, to mnie w technikum usadzą więc.

Potrzebuję kurs języka niemieckiego w formie książki z gramatyką, odmianami, rozmówkami, zdaniami i ćwiczeniami.

Cena do 50 zł bez przesyłki.

Dam limit.

Opublikowano

Trzeba było brać ruski, od początku uczyłbyś się podstaw :] Powiem tak, jak chcesz się od początku uczyć to jest już za późno. Rób sobie notatki z lekcji, jakieś słówka czy co tam masz poucz się trochę/zrób ściągi na 2 to powinieneś wyrobić.

Opublikowano

j.niemiecki 50 zł nie masz nikogo kto by ci pomógł z tym albo za te 50 iść to kogoś polecanego nawet na te 2h doradzi powie co i jak i poleci książki ja miałem problem z j.ang poszedłem to pani no dałem te 60 zł za 2h ale powiedziała ci i jak i dałem rady musiałem poświęci więcej czasu na samego siebie ale dałem rady [chęci to dasz rady ].

Opublikowano

Bierz francuski i słownik i napierdalaj ten niemiecki, a na lekcję weź białą flagę, i złóż ją nauczycielce pod stopami.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

i ktoś ma to na tym forum zrobic... pls... lepiej poszukaj kogoś super od niemca w swoim miescie i sie umow i pouczcie.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...