Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupować Golda ?

CiachoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pytanie i czy 200milionow to duzo? I czy można zrobic cos z ta kasa na małym lvl ?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Raczej warto, ponieważ wychodzi dużo taniej kupowanie golda niż cash.

Cash to fifa point'sy tylko że w lc.

Tak, za 200kk na małym lvl możesz kupic pare niebków, kupić plvl żeby ktoś Cię expił itp.

Jeśli chcesz więcej info śmiało pisz ;)

Opublikowano

200kk to malo ale zawsze to cos ale jak bym mial inwestowac w gry zlotowki na 100% niebyl by to pl juz pisze dlaczego a no dlatego ze te gamigo to sa suk........... Dali mi bana o tak z dupy i jak donich pisze mi nieodpisuja zagraj sobie np na generic name 02 fajnie sie gra a na pl srac xD

Opublikowano

200kk to malo ale zawsze to cos ale jak bym mial inwestowac w gry zlotowki na 100% niebyl by to pl juz pisze dlaczego a no dlatego ze te gamigo to sa suk........... Dali mi bana o tak z dupy i jak donich pisze mi nieodpisuja zagraj sobie np na generic name 02 fajnie sie gra a na pl srac xD

Nie prowadz go w błąd, sry ale nie chce mi się wierzyć.

Dlaczego?

Bo ja pisze co chwile do supportu o byle bzdure, i max 2 dni mam odpowiedź.

Co do bana, Gamigo (Barunson) to jest potężna firma która nie daje bana ot tak, przecież są jasno opisane regulaminy gry na oficjalnym forum.

Więc coś musiałeś przeskrobać...

Opublikowano

Ehh.. Padrin nie zgodzę się , kolega dostać perma bana za to ,ze wysłał coś na forum , jakiś odnośnik do jakiejś stronki , dając mu bana Gamigo złamało 13 punktów swojego regulaminu . Gdy przytoczył im dokładnie które przestali się odzywać. To tak na temat Gamigo . A co do golda to za 200kk za dużo nie kupisz , ale to jest zawsze coś :)

56685804704469024697.png

Opublikowano

200 milionów na LC PL to grosze. Oczywiście lepiej je mieć niż nie mieć, ale nie licz, że zakupisz za to jakieś pro elo itemy. Jednakże jeśli chcesz inwestować kasę to inwestuj w gold, a nie w cash. :)

Opublikowano

200 milionów na LC PL to grosze. Oczywiście lepiej je mieć niż nie mieć, ale nie licz, że zakupisz za to jakieś pro elo itemy. Jednakże jeśli chcesz inwestować kasę to inwestuj w gold, a nie w cash. :)

Dokladnie..200kk to bylo cos ale chyba za czasow bety gdy niebki po 600k chodzily xD

Opublikowano

Nie prowadz go w błąd, sry ale nie chce mi się wierzyć.

Dlaczego?

Bo ja pisze co chwile do supportu o byle bzdure, i max 2 dni mam odpowiedź.

Co do bana, Gamigo (Barunson) to jest potężna firma która nie daje bana ot tak, przecież są jasno opisane regulaminy gry na oficjalnym forum.

Więc coś musiałeś przeskrobać...

tez zawsze dostawalem odpowiedzi odnich a teraz w c.... se leca !!! A pozatym sie posraja ta jak ktos kupi ten gold i perma dadza xD
Opublikowano

No to opłacać się opłaca bo 20 zl i masz już 1kkk , lepsze to niż cash bo już za te 40-60 zł masz niezłą sumke na start i starczy ci na słonia wep i eq + na niezłe acki :) Jak ktoś lubi wydać na start w grze pare pln to jak najbardziej . Nie wiem tylko jak z wiarygodnością tych sprzedawców bo nigdy nie kupowałem :D .

Opublikowano

No to opłacać się opłaca bo 20 zl i masz już 1kkk , lepsze to niż cash bo już za te 40-60 zł masz niezłą sumke na start i starczy ci na słonia wep i eq + na niezłe acki :) Jak ktoś lubi wydać na start w grze pare pln to jak najbardziej . Nie wiem tylko jak z wiarygodnością tych sprzedawców bo nigdy nie kupowałem :D .

w 30 min bez problemów wyrobić się można kupując przez allegro :3

Opublikowano

Ta a potem przychodzi wiatomos na poczte ze dostales perma za handel haha i w tedy bedzie sie oplacalo :)

Wystarczy kupić innym kontem i potem sobie przenieść.

Opublikowano

Wystarczy kupić innym kontem i potem sobie przenieść.

Na to samo wychodzi.

Najlepiej kombinowaniem z różnymi (z naciskiem na to, że ma być ich wiele) kontami wychodzi, wtedy trudno zauważyć takie działania pomiędzy normalnymi.

Oczywiście zależy to też od kwoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...