Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konto 1 lvl duzo złota możliwy ban?

andrzej337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chodzi o to ze jeżeli będę mial konto z 1lvl a na nim 400-600kk to jest mozliwy ban?, czy nie moga nic?

chodzi o konto na którym będę trzymać golda

dziekuje za odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma bana za takie coś, jest to uważane za zwykły shop.

Jednakże ja bym to porozstawiał na kilka kont, bo nigdy nie wiadomo ;)

Opublikowano

Kiedyś pisali tak na forum, ale dotyczyło to tylko tego okresu, w którym było więcej botów.

Teraz takiego czegoś nie ma, sam od około roku trzymam kilkanaście kkk na takich właśnie postaciach.

Opublikowano

Kiedyś pisali tak na forum, ale dotyczyło to tylko tego okresu, w którym było więcej botów.

Teraz takiego czegoś nie ma, sam od około roku trzymam kilkanaście kkk na takich właśnie postaciach.

I co może te Kilkanaście kkk na pl ?:D

Nie dostaniesz bana bo jest to traktowane jako zwykly shop . Jeśli nawet zarobiłeś to nie legalnie czyli przez jakiegos bota i sprzedales to all i przeniosłeś na tamto konto to nie maja prawa ci nic zrobic ;)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Administracja nie sprawdza co masz na koncie, może być to twój shop, lub magazyn. Jest to twoja postać i jej zawartość nie powinna obchodzić administracje. Więc możesz nawet mieć 2kkk pełne i Ci tego nie zabiorą ani nie zbanują postaci.

Opublikowano

Jeżeli masz shop na tym samym koncie co główną postać to nie mogą Ci dać bana.

W sumie ja nie mam na głównym koncie tylko zrobiłem oddzielne konto nieraz się zdarzało że na koncie miałem 5kkk+ i bana też nie dostałem

Opublikowano

Nie zbanują Cię , jezeli yangi są zdobyte w uczciwy sposób oraz nie jest to postać z której są sprzedawane yangi na allegro ;]

1zdobq.png

Opublikowano

Coś Ty :D

ja na jednym koncie trzymalem 1,999kkk i nima bana

Chyba że tą kase przekladasz z jakiegoś bota to możesz dostać bana za powiązane konto

41196912334212939960.png

Opublikowano

Nie ma takiej opcji by mogli Ci zbanować to konto ew. gdy znaleźli by jakieś powiązanie z kontem na którym używałeś wspomagaczy typu hacki :). Możesz spokojnie trzymać golda :)

Opublikowano

Krążył taki mit, stworzony przez nasze polskie wsparcie gry - support :D

Że niby postacie będą banowane, bo będą uznawać to za 'yang farmerów' czy coś(tak niegdyś wyczytałem).

Jest to jak najbardziej kłamstwo, a bana dostać po prostu za to się nie da!

Sam kiedyś posiadałem postacie niskolevelowe, których stan konta wynosił 2kkk, nie było gdzie trzymać yangów.

@down.

Nie dajemy linków do innych for :)

Opublikowano

Krążył taki mit, stworzony przez nasze polskie wsparcie gry - support :D

Że niby postacie będą banowane, bo będą uznawać to za 'yang farmerów' czy coś(tak niegdyś wyczytałem).

Jest to jak najbardziej kłamstwo, a bana dostać po prostu za to się nie da!

Sam kiedyś posiadałem postacie niskolevelowe, których stan konta wynosił 2kkk, nie było gdzie trzymać yangów.

kiedyś w 2009 tak na forum pl pisali

x

ale i tak nigdy tego nie robili i nie robią więc yangi można trzymać na jakich się chce postaciach.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...