Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komp ;)

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć pisze ten temat bo mam dylemat co do tego kompa . http://allegro.pl/komputer-i3-2x3-4gh-ddr-4g-gt610-2g-hdd-750g-dvd-i3514793196.html . --> Wybrałem zestaw za 2,500 tys zł ale szkoda mi kasy oraz czasu , a ten co podałem wyżej jest za 1,300 i dzwonilem do Warszawy co i jak . Komputer bardzo fajny nie gram w wymagajace gry np. bf3 + nagrywanie z niego . Po co mi to :D ? Właśnie , dlatego szukam zestawu do grania w cs'a global offensive no i czasami w 1.6 bo powoli zblizam sie do okresu w ktorym trzeba zaczac grac esl'e ;) . Mam nadzieje , ze to dobry komputer . Rozmawialem z firma ta ktora go sprzedaje i moge zawsze cos wymienic . Moj budzet na poczatku to 2000 tys zł ale nie chce mi sie czekac jakies 1-5 miesiecy na nowego kompa >.< dlatego zaczynam szukac do 1,500 z dobrymi parametrami , przegladanie stron , fb itd. Powiedzcie mi co o tym myslicie , dla mnie zestaw w sam raz dysk wysmienity bo duzo muzyki na nim bedzie ^^. Dzieki z gory ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

na początek lektura stopgotowcom.pl

Zara dam edita.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=63363&s=78214&s=61601&s=74018&s=76645&s=50391&s=72178&s=77705

troche drożej wyszło ale wydajniejsza karta grafi, jeśli chcesz zaoszczędzić to wywal ową i daj tam radeona 7770.

Jednak jeśli chcesz tak na prawdę zaoszczędzić to kupno używanego radeona 4870 było by najlepszym rozwiązaniem, napisałeś że nie będziesz grał w bf'a ( chyba że źle to zrozumiałem ). Więc nie jest CI nic koksiarskiego potrzebne.

graphic.png
Opublikowano

Hmm.. Mowisz , ze dobry ten komputer co mi zlozyles ? A no tak nie gram w bf'a ale czasami moge pyknac . Najbardziej to sie jaram na fife 13 bo w nia bede gral najczesciej :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

jaka karte graficzna do 350 zł do takiego zestawu

msi h61m-p20(g3)

4 gb ram

Intel pentium g2030

aerocool 450w

do grania w combat arms , league of legends ultra settings

2k1j.jpg

Opublikowano

a co myslicie o tf ? Pojdzie na stalych fps ? W lola chyba tez zaczne grac ^^. grałem ale slaby komp mnie zmusil do odinstalowania ;) . Ten zestaw @@@up co kolega dal bardzo dobry i tani mysle , ze to cos na moja kieszen . Raczej to kupie niz gotowca P.S Sam kompa nie zloze bo nie mam nerwow do tego a boje sie ,ze cos zle zamontuje to dam taty koledze do serwisu niech zlozy ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

dodasz składanie komputera które kosztuje 1 zł i oni złożą Ci PC.

Co do gier typu bf nie obiecuje, bo do bfa potrzebny jest procek i5 który kosztuje 650zł.

Fify srify itd full detale + ultra settings to pewne 40+ fps. nawet nie wiem czy nie więcej :D.

graphic.png
Opublikowano

@UP Chodziło o TF'a, nie BF'a : D

Oczywiście stabilne 60FPS na Ultra w takich grach utrzymasz

Jak będzie składać kolega taty to przypilnuj, żeby chociaż kabelki jako tako poukładał ;).

W przyszłości i5 i zestaw odświeżony.

Opublikowano

no to dzieki za info :) jeszcze jedno pytanko , odnosnie globala , pojdzie to jakos :D ?

@edit teraz ide z kompa , jutro najwyzej o 6 rano to zobacze ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Sweetek nie czytałeś od początku :>.

Hmm.. Mowisz , ze dobry ten komputer co mi zlozyles ? A no tak nie gram w
bf'a ale czasami moge pyknac . Najbardziej to sie jaram na fife 13 bo w
nia bede gral najczesciej :D

Co do tf'a to tak samo lajtowo, te gry nie wymagają wielkiej mocy obliczeniowej.

Taki zestaw poradzi sobie z tym spokojnie.

Global? nie rozumiem co to znaczy;p ? Multi w tfie? nie ma problemu ;].

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...